مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب چنجه تابه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کباب چنجه تابه ای

کباب چنجه یکی از کباب‌های معروف و قدیمی در ایران است که با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. این کباب در کشورهای دیگر هم درست می‌شود، اما طعم اصلی و خاص آن به روش‌های مخصوصی که برای مزه‌دار کردن گوشت استفاده می‌شود، بستگی دارد. کباب چنجه معمولاً به روش منقل و زغال تهیه می‌شود، اما بسیاری از خانواده‌ها به خاطر عدم وجود حیاط نمی‌توانند آن را روی زغال درست کنند. به همین دلیل، در اینجا روش تهیه کباب چنجه خوشمزه در تابه را به شما آموزش می‌دهیم. با این روش، می‌توانید این کباب خوشمزه را در هر جایی درست کنید. برای یادگیری این دستور در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
گوشت راسته گوسفندی 800 گرم
پیاز 3 عدد درشت
فلفل دلمه ای 1 عدد بزرگ
لیمو ترش 1 عدد
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
سیخ چوبی به تعداد کافی

دستور پخت کباب چنجه تابه ای

مرحله اول

برای تهیه کباب چنجه خوشمزه ابتدا گوشت راسته یا فیله گوسفند را به تکه‌های هم اندازه خرد می‌کنیم و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس روغن زیتون را به گوشت اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا گوشت را خوب با روغن زیتون مخلوط می‌کنیم، سپس آب لیمو ترش را می‌گیریم و صاف می‌کنیم. بعد آب لیمو و مقداری فلفل سیاه را به گوشت اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

دو عدد از پیازها را به صورت خلالی بزرگ خرد می‌کنیم و به کاسه حاوی گوشت اضافه می‌کنیم. سپس پیاز را با گوشت خوب مخلوط می‌کنیم و روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم.

مرحله چهارم

کاسه را در یخچال قرار می‌دهیم تا گوشت طعم‌دار شود. بهتر است گوشت را از شب قبل آماده کنیم تا روز بعد به خوبی نرم و طعم‌دار شود.

مرحله پنجم

سیخ‌های چوبی را به مدت 15 تا 30 دقیقه در آب سرد می‌گذاریم تا هنگام کباب کردن نسوزند. پس از اینکه گوشت کاملاً طعم‌دار شد، کاسه را از یخچال بیرون می‌آوریم.

مرحله ششم

پیاز باقی‌مانده و فلفل دلمه‌ای را به تکه‌های بزرگ خرد می‌کنیم تا بین کباب‌ها قرار دهیم. سپس تکه‌های گوشت را به سیخ می‌کشیم و بین هر تکه گوشت کمی پیاز و فلفل قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

تمام گوشت‌ها را سیخ کرده و سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و سیخ‌ها را در تابه می‌چینیم. کمی صبر می‌کنیم تا تکه‌های گوشت آب بیندازند و کمی تغییر رنگ دهند.

مرحله هشتم

مقداری روغن یا کره به تابه اضافه می‌کنیم و سیخ‌ها را به آرامی در تابه می‌چرخانیم تا کباب‌ها به خوبی سرخ شوند. وقتی کباب تقریباً آماده شد، می‌توانیم کمی کره روی آنها بمالیم.

مرحله نهم

در صورت دلخواه می‌توانید چند سیخ گوجه فرنگی و فلفل سبز هم کباب کنید یا در تابه قرار دهید تا سرخ شوند. در پایان، کباب چنجه را در ظرف دلخواه سرو کرده و با نان یا برنج میل نمایید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا