مواد لازم و آموزش کباب کوبیده ترکیه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کباب کوبیده ترکیهای
کباب یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی و ترکی است که معمولاً از گوشت یا مرغ یا ماهی درست میشود و بر روی منقل، زغال، یا گریل و تابه کبابی میشود. کباب کوبیده یکی از بهترین و پرطرفدارترین انواع این غذاست که از گوشت چرخ کرده تهیه میشود. اما اگر چربی گوشت و مقدار ورز دادن آن درست نباشد، کباب روی سیخ نمیماند و میریزد. امروز به شما طرز تهیه کباب کوبیده ترکیهای را آموزش میدهیم که در تابه آماده میشود و در سس گوجهفرنگی طبخ میشود. این روش باعث میشود که کباب به راحتی آماده شده و برای مهمانیها نیز بسیار مناسب است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله کباب کوبیده ترکیهای، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | نیم کیلو گرم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
جعفری و نعناع خرد شده | ۵ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زردچوبه و پاپریکا و ادویه دلخواه | به میزان دلخواه |
مواد لازم برای سس | |
گوجه | ۴ عدد |
سرکه | نصف فنجان |
پیاز رنده شده | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
نمک و فلفل | به میزان دلخواه |
آموزش کباب کوبیده ترکیهای
مرحله اول
برای درست کردن کباب کوبیده خوشمزه به سبک ترکی، ابتدا پیاز را شسته و پوست میکنیم. سپس آن را رنده کرده و آب آن را با دست میگیریم و پیاز رنده شده را در یک کاسه میریزیم. سپس گوشت چرخ کرده را هم به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا سیر رندهشده، نمک، فلفل، پاپریکا، زردچوبه و ادویه دلخواه را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را خوب ورز میدهیم تا یکدست و مخلوط شود. برای تهیه بهترین کباب، میتوانید از ترکیب گوشت گوساله و گوسفند استفاده کنید.
مرحله سوم
در این مرحله، مایه کباب را برای یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمها به خوبی در هم مخلوط شده و مواد منسجم شوند. در همین زمان، به تهیه سس کباب میپردازیم.
“““html
برای این کار، ابتدا پیاز را خوب شسته و پوست میکنیم و سپس آن را رنده میزنیم.
مرحله چهارم
حالا یک تابه مناسب روی شعله قرار میدهیم، کمی روغن به آن اضافه میکنیم و منتظر میمانیم تا روغن خوب داغ شود. بعد از آن، پیاز و سیر رنده شده را به تابه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا پیاز و سیر طلایی و خوشبو شوند.
مرحله پنجم
گوجهفرنگیها را شسته و به صورت ریز خرد میکنیم و سپس آنها را در غذاساز پوره میکنیم. پوره گوجهفرنگی را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده و مقداری سرخ میکنیم. بعد از آن، سرکه، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. این مخلوط را روی حرارت ملایم میگذاریم تا خوب جا بیفتد.
مرحله ششم
در مرحله پایانی، بعد از حدود یک ساعت که گوشت استراحت کرد، آن را از یخچال در میآوریم و به قطعات کوچک تقسیم میکنیم و به سیخهای چوبی میکشیم. سپس آنها را در تابه سس قرار میدهیم و میگذاریم بپزد. در نهایت، آن را در ظرف مناسبی سرو میکنیم.