مواد لازم

مواد لازم و آموزش کباب کوبیده مرغ در فر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کباب کوبیده مرغ در فر

کباب یکی از غذاهای محبوب و قدیمی ایرانی و ترکی است. یکی از معروف‌ترین انواع کباب‌ها، کباب کوبیده مرغ است که با استفاده از گوشت مرغ چرخ کرده تهیه می‌شود. در این دستور، مرغ با انواع سبزیجات ترکیب می‌گردد و در فر پخته می‌شود. این روش تهیه کباب، از کباب‌پزی روی منقل ساده‌تر است و برای مهمانی‌ها و زمان‌هایی که تعداد مهمان‌ها زیاد است، راحت‌تر می‌توان آن را تهیه کرد. برای یادگیری دستور پخت کامل و مرحله به مرحله کباب کوبیده مرغ در فر، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز بزرگ ۱ عدد
جعفری ساطوری شده نصف پیمانه
فلفل دلمه ای دو رنگ نصف ۱ عدد
مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
پودر نان ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و پاپریکا و ادویه کباب به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم

آموزش کباب کوبیده مرغ در فر

مرحله اول

برای تهیه کباب مرغ خوشمزه در فر، اول پیاز را خوب می‌شوییم و سپس پوست آن را می‌کنیم. بعد از آن پیاز را رنده می‌کنیم و آب آن را با دست می‌گیریم. فلفل دلمه‌ای‌ها را هم شسته و به قطعات خیلی ریز خرد می‌کنیم. سپس گوشت مرغ را با چرخ گوشت یا غذاساز چرخ می‌کنیم.

مرحله دوم

در یک کاسه بزرگ، گوشت مرغ چرخ کرده، سیر رنده شده، پیاز آب گرفته، فلفل دلمه‌ای خرد شده و جعفری ساطوری شده را خوب مخلوط می‌کنیم. سپس پودر نان، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا و ادویه کباب را هم به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به‌خوبی ورز می‌دهیم تا ترکیبی یکدست و یکنواخت به وجود بیاید. روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌ها به خوبی ترکیب شوند. سپس کف قالب مخصوص فر را با کمی روغن چرب می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، مواد گوشتی را کف یک تابه یا سینی مناسب فر به ضخامت تقریباً یک و نیم سانتی‌متر به‌صورت یکنواخت پهن می‌کنیم. اگر ضخامتش کم باشد، کباب خشک می‌شود و اگر زیاد باشد، خوب نمی‌پزد.

مرحله پنجم

زمانی که مایه کباب را در تابه قرار دادیم، آن را به عرض ۲ تا ۲.۵ سانتی‌متر برش می‌زنیم. سپس با یک برس، مخلوط روغن و زعفران را روی کباب‌ها می‌زنیم. روی آن را با فویل می‌پوشانیم و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سلسیوس در فر می‌پزیم.

مرحله ششم

در پایان پخت کباب، در ۵ دقیقه آخر فویل را از روی تابه برمی‌داریم و دوباره با فرچه روغن و زعفران دم کرده روی آن می‌زنیم و گریل فر را روشن می‌کنیم تا کباب‌ها برشته و طلایی شوند. سپس کباب‌های آماده را در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا