مواد لازم و آموزش کباب گوشت و کدو سبز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کباب گوشت و کدو سبز
کباب گوشت و کدو سبز یکی از سادهترین و خوشمزهترین کبابهاست که نسبت به سایر کبابها کالری کمتری دارد. برای یادگیری روش درست کردن این کباب راحت، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
کدو سبز | ۲ تا ۳ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل کاپی یا دلمه ای | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و پودر سیر | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن زیتون | به مقدار کافی |
آموزش کباب گوشت و کدو سبز
مرحله اول
برای درست کردن کباب گوشت و کدو سبز رژیمی، ابتدا پیاز را رنده میکنیم و آب اضافیاش را میگیریم. سپس پیاز رنده شده را داخل یک کاسه مناسب میگذاریم. بعد از آن، گوشت چرخ کرده را به کاسه اضافه میکنیم و کمی نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه نیز میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد داخل کاسه را به خوبی با هم مخلوط میکنیم تا یک مایه چسبناک بوجود بیاید. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم. بعد از این زمان، کاسه را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله سوم
حالا یک تابه خوب روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن زیتون اضافه میکنیم. مایه کباب را به شکل کوفتههای کوچک در میآوریم و درون تابه قرار میدهیم تا سرخ شوند. هر دو سمت کوفتهها را خوب سرخ میکنیم.
مرحله چهارم
بعد از اینکه کوفتهها سرخ شد، آنها را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم. سپس کدوها را شسته و به صورت ورقههای ضخیم برش میزنیم. حالا آنها را درون همان تابه میگذاریم و کمی تفت میدهیم تا نرم شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، کوفتهها و کدوها را به صورت یکی در میان روی سیخهای چوبی قرار میدهیم. سپس گوجه فرنگیها را پوست میگیریم و رنده میکنیم، بعد آنها را درون یک تابه مناسب میگذاریم.
مرحله ششم
وقتی آب گوجه فرنگی کم شد، مقداری روغن زیتون به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا رنگ گوجه فرنگی خوب شود. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم تا طعم خامی آن گرفته شود.
مرحله هفتم
اکنون مقداری نمک، فلفل سیاه، ادویه و نصف لیوان آب جوش به تابه اضافه میکنیم. بعد سیخهای کباب را درون تابه میچینیم و اجازه میدهیم سس به کبابها نفوذ کند و آب تابه کامل کشیده شود.
مرحله هشتم
پس از اینکه سس به روغن افتاد، کباب ما آماده است. سیخهای کباب را در ظرف مورد نظر میچینیم و باقیمانده سس را روی کبابها میریزیم و با جعفری خرد شده تزئین کرده و سرو میکنیم.