مواد لازم و آموزش کتف و بال ویژه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش تهیه کتف و بال ویژه
کتف و بال مرغ یکی از قسمتهایی است که خیلی خوشمزه و لذیذ به نظر میرسد. به خاطر چربیای که در این قسمتها وجود دارد، وقتی کباب میشوند، بسیار نرم و خوشمزه میشوند. به همین دلیل، طرفداران زیادی دارند. معمولاً کتف و بال را روی منقل کباب میکنند یا مثل بقیه قسمتهای مرغ، به صورت جوجه کباب درست میکنند. در این دستور پخت، از مواد مختلفی برای طعمدار کردن کتف و بال استفاده میشود و آنها را در فر پختهاند. این غذا را میتوان در مهمانیها با دورچین دلخواه و در کنار برنج یا نان سرو کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کتف و بال ویژه، به ادامه مطلب در سایت آموزشی رضیم بپیوندید.
مواد لازم برای تهیه کتف و بال ویژه | |
کتف و بال مرغ | ۵۰۰ گرم |
روغن | ۴ قاشق غذا خوری |
سرکه بالزامیک | ۴ قاشق غذا خوری |
سس سویا | ۳ قاشق غذا خوری |
سیر | ۳ حبه |
آویشن | نصف قاشق چای خوری |
ریحان تازه | ۱ لیوان |
فلفل | به میزان لازم |
روش تهیه کتف و بال ویژه
مرحله اول
برای تهیه کباب خوشمزه کتف و بال، در یک کاسه، روغن، سرکه بالزامیک، سس سویا، سیر رنده شده یا له شده، آویشن و کمی فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تکههای مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مرغها مزهدار شوند.
مرحله دوم
در این مرحله، کف ظرف فر را چرب کنید و تکههای مرغ را داخل آن بچینید. فر را از قبل به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس روی مرغها را با فویل بپوشانید و آن را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا به خوبی بپزد.
مرحله سوم
در این مرحله، در ۵ دقیقه آخر، فویل را بردارید تا آب مرغها تبخیر شود و سطح آنها کمی برشته شود. سپس کتف و بالها را از فر خارج کرده و در ظرف مناسب سرو کنید. شما همچنین میتوانید این مرحله را در یک تابه یا توستر نیز انجام دهید.