مواد لازم

مواد لازم و آموزش کتلت نخود برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کتلت نخود

کتلت نخود یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری روش تهیه این غذای خوشمزه به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
جعفری ۱ دسته کوچک
گشنیز ۱ دسته کوچک
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پاپریکا و زیره به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش کتلت نخود

مرحله اول

برای شروع، نخود را از شب قبل در یک کاسه آب بریزید تا خیس بخورد. بعد از خیس شدن، آن را آبکشی کرده و به همراه ۲ لیوان آب در یک قابلمه بریزید.

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید نخود به مدت یک ساعت بپزد. بعد از پخت، آن را آبکشی کرده و در یک کاسه مناسب بریزید و با گوشتکوب یا بلندر له کنید.

مرحله سوم

حالا گوشت چرخ کرده را به کاسه حاوی نخود اضافه کنید. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زیره و زردچوبه به آن اضافه کنید. سیب زمینی، سیر و پیاز را رنده کرده و بعد از گرفتند آب اضافی آنها، به کاسه اضافه کنید.

مرحله چهارم

جعفری و گشنیز را خیلی ریز خرد کنید و سپس آنها را به همراه تخم مرغ به کاسه حاوی مواد اضافه کنید. تمام مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. اگر مایه کتلت کمی شل بود، می‌توانید کمی آرد سوخاری اضافه کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله، درب کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مایه کتلت استراحت کند. بعد از یک ساعت آن را از یخچال خارج کرده و یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید.

مرحله ششم

به تابه مقداری روغن اضافه کنید و بگذارید خوب داغ شود. سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت برداشته و آن را به شکل گرد درآورید. سپس مایه کتلت را کمی تخت کنید و در روغن داغ بیندازید.

مرحله هفتم

زمانی که یک سمت کتلت‌ها سرخ شد، آنها را برگردانید تا سمت دیگر نیز سرخ شود. در پایان، کتلت‌ها را روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. سپس با نان سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا