مواد لازم و آموزش کرانچی پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کرانچی پنیری
کرانچی پنیری یک تنقلات خوشمزه است که میتواند جایگزین پفک و سایر انواع تنقلات غیرسالم باشد. این کرانچی نه تنها بسیار خوش طعم و ترد است، بلکه با استفاده از مواد سالم و به سادگی تهیه میشود.
مواد لازم کرانچی پنیری | |
آرد | ۲ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر صبحانه | ۳۰ گرم (یک قوطی کبریت) |
آب | یک سوم لیوان |
بکینگ پودر | دو و نیم قاشق چای خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر | نصف قاشق چای خوری |
آویشن | نصف قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
جعفری تازه خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
فلفل دلمهای خرد شده | ۲ قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا | ۱ لیوان |
دستور پخت کرانچی پنیری
مرحله اول
برای درست کردن کرانچی پنیری خوشمزه، ابتدا یک کاسه بردارید. تخم مرغ، پنیر و نمک را داخل کاسه بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا مواد کاملاً مخلوط شوند. سپس آب را نیز اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، سبزیجات و پنیر پیتزا را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. حالا بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید تا خمیر نرم و چسبندهای به دست آید.
مرحله سوم
سپس روی میز کار را مقداری آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه باز کنید. بعد از آن، خمیر را به شکل مکعبهای کوچک برش بزنید. یکی تابه بزرگ بردارید و مقداری روغن در آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود. سپس حرارت را کم کنید.
مرحله چهارم
حالا مکعبهای خمیر را در روغن داغ سرخ کنید و وقتی که رنگشان طلایی شد، آنها را از روغن خارج کنید. در پایان، روغن اضافی کرانچیها را با یک دستمال کاغذی بگیرید تا تنقلاتی ترد و خوشمزه داشته باشید.