مواد لازم

مواد لازم و آموزش کراکت مرغ و سیب زمینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کراکت مرغ و سیب زمینی

این غذا به عنوان غذای انگشتی یا میان وعده می‌تواند سرو شود. کراکت مرغ و سیب زمینی با پنیر پیتزا فوق‌العاده خوشمزه است. شما می‌توانید این غذا را در جشن‌های تولد یا مهمانی‌ها به عنوان پیش‌غذا آماده کنید. همچنین می‌توانید مواد اولیه را تهیه و فریز کنید و هر وقت خواستید آن را سرخ کرده و سرو کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
سینه مرغ ۱ عدد کامل
فلفل دلمه‌ای ۲ عدد متوسط
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ لیوان
پانکو یا آرد سوخاری ۱ لیوان
پاپریکا و آویشن به مقدار کافی
پودر سیر و روغن به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کراکت مرغ و سیب زمینی

مرحله اول

برای درست کردن کراکت مرغ و سیب زمینی، یک قابلمه مناسب بردارید. سپس سینه مرغ را به همراه دو پیمانه آب، یک پیاز کوچک و کمی ادویه در قابلمه ریخته و بگذارید خوب بپزد. بعد از پختن، مرغ را ریز خرد کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم

حالا سیب‌زمینی‌ها را خوب بشویید و در یک قابلمه آب بپزید. بعد از پختن، آن‌ها را پوست گرفته و رنده کنید. یک کاسه بزرگ آماده کنید و سیب‌زمینی رنده شده را با مرغ خرد شده مخلوط کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، فلفل دلمه‌ای را بشویید و به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید. سپس آن را با بقیه مواد مخلوط کنید تا همه چیز یکدست شود. سپس نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم

سس…
“““html

مایونز، خامه صبحانه و سس کچاپ را به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. در آخر، پنیر پیتزا را اضافه کرده و به خوبی همه چیز را ترکیب می‌کنیم. یک ظرف مربعی یا مستطیلی برمی‌داریم و در کف آن نایلون فریزری می‌کشیم به طوری که دیواره‌های ظرف را هم بپوشاند.

مرحله پنجم

کمی از کف ظرف را چرب می‌کنیم تا نایلون به آن بچسبد و تکان نخورد. سپس مواد را داخل ظرف می‌ریزیم و آن را صاف و فشرده می‌کنیم. روی ظرف را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت سه ساعت در فریزر می‌گذاریم تا خوب منجمد شود.

مرحله ششم

پس از سه ساعت، ظرف را از فریزر خارج می‌کنیم و با کمک یک چاقوی بزرگ و تیز، مواد را به تکه‌های باریک برش می‌زنیم. سپس تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می‌ریزیم و با چنگال خوب هم می‌زنیم تا یکدست شوند.

مرحله هفتم

تکه‌های کراکت را ابتدا در تخم‌مرغ می‌زنیم، سپس در آرد غلتانده و مطمئن می‌شویم که تمام قسمت‌ها پوشیده شوند. بعد دوباره آنها را به تخم‌مرغ زده و در نهایت در پودر پانکو غلتانده و کنار می‌گذاریم.

مرحله هشتم

در آخرین مرحله، یک تابه را با کمی روغن روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. سپس کراکت‌ها را درون روغن سرخ می‌کنیم. در نهایت این غذای خوشمزه را با سس کچاپ، گوجه‌های خرد شده و خیارشور سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا