مواد لازم و آموزش کرمفیل وانیلی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کرمفیل وانیلی
کرمفیل نوعی کرم است که در داخل شیرینیها، کیکها و دوناتها استفاده میشود. برای یادگیری کامل و قدم به قدم روش تهیه کرمفیل وانیلی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کرمفیل وانیلی | |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
کره | ۵۵ گرم |
نشاسته ذرت | یک چهارم پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
شیر | ۲ پیمانه |
وانیل مایع | ۱ قاشق چای خوری |
آموزش کرمفیل وانیلی
مرحله اول
برای درست کردن کرمفیل وانیلی، اول از همه زردههای تخممرغ را در یک کاسه بزرگ میشکنیم. سپس نشاسته ذرت، نمک و شکر را به آن اضافه کرده و با همزن به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا رنگ مایه کرم مانند و حجیم شود.
مرحله دوم
در این مرحله، شیر را در یک قابلمه میریزیم و وانیل را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شیر گرم شود. دقت داشته باشید که شیر فقط باید گرم شود، نه اینکه به نقطه جوش برسد.
مرحله سوم
زمانی که شیر به حدی داغ شد که بتوان با انگشت حس کرد، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و به آرامی شیر را به مایه تخممرغی اضافه میکنیم و همزمان هم میزنیم تا مایه نپزد.
مرحله چهارم
بعد از اینکه مواد کاملاً با هم مخلوط شدند، دوباره آنها را به قابلمه برمیگردانیم و روی حرارت ملایم میگذاریم. باید به طور مداوم به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه هم بزنیم تا کرمفیل به غلظت خوبی برسد.
مرحله پنجم
اگر میخواهید کرمفیل را با طعمهای مختلف درست کنید، میتوانید به دلخواه خود کمی پودر کاکائو یا زعفران دم کرده به آن اضافه کنید و از رنگ و طعمهای متفاوت لذت ببرید.
مرحله ششم
وقتی که کرمفیل به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. سپس کرمفیل را در یک کاسه مناسب میریزیم و روی آن را با سلفون میپوشانیم. در انتها، آن را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا برای مصرف آماده شود.