مواد لازم و آموزش کرپ مرغ کیسه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کرپ مرغ کیسه ای
کرپ مرغ کیسه ای یک غذا ساده و خوشمزه است که میتوان به عنوان پیشغذا از آن استفاده کرد. برای یادگیری مرحله به مرحله تهیه کرپ مرغ کیسه ای، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد | ½ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ لیوان |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی | به مقدار کافی |
پیازچه یا تره | به مقدار کافی |
مواد میانی کرپ | |
سینه مرغ | ½ سینه کامل |
سس مایونز | ۵ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
آموزش کرپ مرغ کیسه ای
مرحله اول
برای شروع تهیه کرپ مرغ کیسه ای، ابتدا سینه مرغ را با ۲ لیوان آب و کمی نمک، فلفل و زردچوبه داخل یک قابلمه میگذاریم. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط میگذاریم تا مرغ کاملا بپزد.
مرحله دوم
در این حین، برای تهیه خمیر کرپ، شیر را با روغن زیتون، تخم مرغ و نمک در یک کاسه میریزم و با همزن دستی ترکیب میکنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند و تخم مرغ بخوبی در بیاید.
مرحله سوم
سپس کمی رنگ خوراکی به ترکیب اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا رنگ یکنواختی پیدا کند. حالا آرد را کمکم اضافه کرده و با همزن مخلوط میکنیم تا خمیر کرپ صاف و یکدست شود. بعد از آن یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم.
مرحله چهارم
پس از گرم شدن تابه، آن را کمی چرب میکنیم. سپس با ملاقه مقداری از مایه کرپ را داخل تابه میریزیم و تابه را کمی تکان میدهیم تا خمیر کرپ به طور یکنواخت پخش شود. بعد از آن اجازه میدهیم کرپ رویه بگیرد.
مرحله پنجم
زمانی که یک طرف کرپ رنگ گرفت، آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. این کار را برای تمام مایه کرپ انجام میدهیم و بعد از پختن مرغ، آن را به صورت تکههای ریز خرد میکنیم.
مرحله ششم
در آخر سس مایونز و مرغ پخته شده را به همراه ادویه در یک کاسه ترکیب میکنیم تا خوب مخلوط شود. سپس مقداری از مخلوط مرغ را در وسط هر کرپ قرار داده و آن را به شکل کیسه جمع میکنیم و با پیازچه گره میزنیم.