مواد لازم و آموزش کشک سیب کرمانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

طرز تهیه کشک سیب کرمانی
کشک سیب یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که متعلق به شهر کرمان میباشد. برای یادگیری مراحل کامل تهیه این غذا با سایت آموزشی رضیم همراه شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی درشت | ۳ عدد |
سیر | ۱ بوته |
پیاز داغ | ۸ قاشق سوپ خوری |
کشک | ۱ پیمانه |
گردو خرد شده | نصف پیمانه |
ادویه خورشتی | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل و نمک | به مقدار لازم |
روغن محلی | ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری |
روش تهیه کشک سیب
مرحله اول
برای تهیه کشک سیب خوشمزه به روش کرمانی، ابتدا سیبزمینیها را با یک اسکاچ خوب بشویید تا تمیز شوند. سپس آنها را به همراه ۲ لیوان آب و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک قابلمه مناسب بریزید.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و به سیبزمینیها اجازه دهید به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزند. حواستان باشد که آب داخل قابلمه به طور کامل تبخیر شود. بعد از آن، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
در این مرحله، با دستکش، پوست سیبزمینیها را در حالی که هنوز داغ هستند، گرفته و آنها را در یک کاسه مناسب بریزید. سپس با گوشتکوب، سیبزمینیها را له کنید تا کاملاً یکدست شوند.
مرحله چهارم
اکنون یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. سیر را در تابه رنده کرده و سپس کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه خورشتی اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله پنجم
نصف پیاز داغ، سیبزمینی لهشده و مغز گردو را به تابه اضافه کنید و به خوبی همه مواد را تفت دهید تا یکدست شوند. سپس کشک را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید تا رقیق شود و بعد به تابه اضافه کنید.
مرحله ششم
بعد از مخلوط کردن همه مواد، درب تابه را بگذارید و بگذارید غذا به مدت ۱۵ دقیقه بپزد. در نهایت، کشک و سیبزمینی را داخل ظرف سرو بریزید و با پیاز داغ تزیین کنید.