مواد لازم

مواد لازم و آموزش کشک و بادمجان کبابی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کشک و بادمجان کبابی

کشک و بادمجان یکی از غذاهای محبوب ایرانی‌ها است. چون بادمجان سرخ شده زیاد روغن می‌گیرد، این غذا چربی زیادی دارد. اگر بادمجان‌ها را کباب کنیم، روغن کمتری نیاز است و بنابراین این روش سالم‌تر است. می‌توانید این غذا را در تارت‌های آماده بریزید و به عنوان فینگر فود برای جشن تولدها یا مهمانی‌ها سرو کنید. برای دیدن روش تهیه کشک و بادمجان کبابی، همراه ما باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۲ کیلو گرم
پیاز ۳ عدد متوسط
آب ۱ پیمانه سر خالی
کشک ۴ قاشق غذا خوری
سیر ۴ حبه
پودر نعنای خشک ۲ قاشق غذا خوری
گردوی ریز خرد شده ۴ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه هر کدام ۱ قاشق مربا خوری

آموزش کشک و بادمجان کبابی

مرحله اول

برای تهیه کشک و بادمجان کبابی خوشمزه، ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید و سپس خشک کنید. بعد بادمجان‌ها را روی منقل یا توری کباب کنید. بهتر است از بادمجان‌های باریک و قلمی استفاده کنید تا بهتر پخته شوند.

مرحله دوم

بعد از اینکه بادمجان‌ها خوب کباب شدند، آن‌ها را در یک سینی قرار دهید و روی آن یک پلاستیک بکشید تا راحت‌تر پوست بکنید. سپس پیازها را بشویید و پوست بکنید و خیلی ریز خرد کنید.

مرحله سوم

وقتی بادمجان‌ها خنک شدند، پوست آن‌ها را بکنید و خرد کنید. یک تابه بردارید و کمی روغن در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیازها را با حرارت کم تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. نمک و زردچوبه را نیز اضافه کنید.

مرحله چهارم

بعد از چند دقیقه که مواد را تفت دادید تا بوی خوبی بگیرد، نعنا و سیر کوهی شده را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خوب مخلوط شوند. سپس این مخلوط را کنار بگذارید. یک تابه دیگر بردارید و با کمی روغن روی حرارت قرار دهید.

مرحله پنجم

بادمجان‌های کبابی را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا با مواد دیگر ترکیب شود. سپس پیاز داغ‌ها را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. بعد گردوی خرد شده، کشک و آب را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله ششم

در این مرحله درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم برای نیم ساعت بپزد تا همه طعم‌ها به هم بچسبد. بعد از پخت، غذا را در یک ظرف مناسب سرو کنید و با کمی کشک، پیاز داغ و گردو تزیین کنید. این خوراک را می‌توانید با نان و سبزی سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا