مواد لازم و آموزش کشک و بادمجان کبابی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کشک و بادمجان کبابی
کشک و بادمجان یکی از غذاهای محبوب ایرانیها است. چون بادمجان سرخ شده زیاد روغن میگیرد، این غذا چربی زیادی دارد. اگر بادمجانها را کباب کنیم، روغن کمتری نیاز است و بنابراین این روش سالمتر است. میتوانید این غذا را در تارتهای آماده بریزید و به عنوان فینگر فود برای جشن تولدها یا مهمانیها سرو کنید. برای دیدن روش تهیه کشک و بادمجان کبابی، همراه ما باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۲ کیلو گرم |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
آب | ۱ پیمانه سر خالی |
کشک | ۴ قاشق غذا خوری |
سیر | ۴ حبه |
پودر نعنای خشک | ۲ قاشق غذا خوری |
گردوی ریز خرد شده | ۴ قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبه | هر کدام ۱ قاشق مربا خوری |
آموزش کشک و بادمجان کبابی
مرحله اول
برای تهیه کشک و بادمجان کبابی خوشمزه، ابتدا بادمجانها را خوب بشویید و سپس خشک کنید. بعد بادمجانها را روی منقل یا توری کباب کنید. بهتر است از بادمجانهای باریک و قلمی استفاده کنید تا بهتر پخته شوند.
مرحله دوم
بعد از اینکه بادمجانها خوب کباب شدند، آنها را در یک سینی قرار دهید و روی آن یک پلاستیک بکشید تا راحتتر پوست بکنید. سپس پیازها را بشویید و پوست بکنید و خیلی ریز خرد کنید.
مرحله سوم
وقتی بادمجانها خنک شدند، پوست آنها را بکنید و خرد کنید. یک تابه بردارید و کمی روغن در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیازها را با حرارت کم تفت دهید تا طلایی و نرم شوند. نمک و زردچوبه را نیز اضافه کنید.
مرحله چهارم
بعد از چند دقیقه که مواد را تفت دادید تا بوی خوبی بگیرد، نعنا و سیر کوهی شده را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خوب مخلوط شوند. سپس این مخلوط را کنار بگذارید. یک تابه دیگر بردارید و با کمی روغن روی حرارت قرار دهید.
مرحله پنجم
بادمجانهای کبابی را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا با مواد دیگر ترکیب شود. سپس پیاز داغها را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. بعد گردوی خرد شده، کشک و آب را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
مرحله ششم
در این مرحله درب تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم برای نیم ساعت بپزد تا همه طعمها به هم بچسبد. بعد از پخت، غذا را در یک ظرف مناسب سرو کنید و با کمی کشک، پیاز داغ و گردو تزیین کنید. این خوراک را میتوانید با نان و سبزی سرو کنید.