مواد لازم و آموزش کلوچه برنجی لاری خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کلوچه برنجی لاری
کلوچه یکی از شیرینیهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولاً با چای به عنوان خوراکی میان وعده یا عصرانه سرو میشود. این کلوچهها معمولاً با مغز تهیه میشوند، اما در اینجا یک نوع ساده و بدون مغز را به شما آموزش میدهیم که با آرد برنج و آرد گندم درست میشود. کلوچهها نسبت به شیرینیها طعم کمتری دارند و بافتی محکمتر از کیک دارند. در ادامه، روش تهیه کلوچه برنجی ساده خانگی را برای شما توضیح میدهیم. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این کلوچه با ما همراه باشید.
مواد لازم کلوچه برنجی | |
آرد قنادی | ۲ پیمانه |
آرد برنج | ۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق مربا خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
روغن مایع | دو سوم پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
عسل یا شربت بار | ۱ قاشق غذا خوری |
گلاب | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش کلوچه برنجی لاری
مرحله اول
برای شروع تهیه کلوچه برنجی، همه مواد را به دمای اتاق میگذاریم تا آماده شوند. فر را روشن میکنیم تا گرم شود. سپس روغن، شکر، عسل، نمک و تخممرغ را در یک کاسه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
اکنون ماست و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم تا شکر حل شود و مخلوط یکدستی به دست آید. در یک ظرف دیگر، آرد و آرد برنج را با بکینگ پودر مخلوط کرده و الک میکنیم. سپس این آردها را به مخلوط اصلی اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم.
مرحله سوم
اینجا ما یک خمیر چسبناک داریم. این خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند. سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم. دستان خود را چرب کرده و از خمیر به اندازه یک نارنگی برمیداریم و با دست گلوله میکنیم و در سینی با فاصله قرار میدهیم.
مرحله چهارم
حالا به مدت ۱۵ دقیقه صبر میکنیم تا خمیر فشرده شود. سپس روی هر خمیر را شکل میدهیم و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا لبههای کلوچه طلایی شوند، اما خود کلوچهها نباید رنگشان تغییر کند.
مرحله پنجم
در این مرحله، سینی فر را از فر بیرون میآوریم و کلوچهها را کنار میگذاریم تا سرد شوند. سپس آنها را از سینی برمیداریم و روی توری قرار میدهیم تا کاملاً خنک شوند. بعد از آن میتوانیم آنها را در یک ظرف دردار نگهداری کنیم.