مواد لازم و آموزش کلوچه پرتقالی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کلوچه پرتقالی
کلوچه پرتقالی یک نوع کلوچه خوشمزه و معطر است که به صورت ساده و با مواد مختلف تهیه میشود. برای یادگیری مراحل کامل و آسان تهیه این کلوچه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کلوچه پرتقالی | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ۵۰ گرم |
عسل | ۱۵ گرم |
روغن مایع | ۶۵ گرم |
زست پرتقال | ۲۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۲۲۰ گرم |
مواد لازم رومال کلوچه |
|
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ قاشق غذاخوری |
آموزش کلوچه پرتقالی
مرحله اول
برای درست کردن کلوچه پرتقالی خوشمزه به صورت خانگی، اول از همه پرتقال را شسته و سپس پوست آن را با رنده ریز میزنیم. بعد در یک کاسه مناسب تخم مرغ و پودر قند را با هم ترکیب میکنیم.
مرحله دوم
حالا زست پرتقال را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا همه خمیر یکدست شود. سپس عسل و روغن مایع را هم به این مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله دوباره مخلوط را به خوبی هم میزنیم تا مواد کاملاً ترکیب شوند. بعد در یک کاسه مناسب آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم تا یکنواخت شوند.
مرحله چهارم
حالا مخلوط آرد را از الک رد میکنیم و این کار را سه بار تکرار میکنیم. سپس آرد الک شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم تا خمیر کلوچه شکل بگیرد. توجه داشته باشید که خمیر ممکن است کمی چسبناک باشد.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم و اجازه میدهیم کاملاً گرم شود. سپس یک سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مقداری از خمیر را با دست چرب برمیداریم.
مرحله ششم
حالا خمیر را به چونههای ۳۰ گرمی تقسیم میکنیم و…
“““html
تقسیم میکنیم خمیرها را و سپس آنها را با فاصله درون سینی فر قرار میدهیم. با دست کمی روی خمیرها فشار میدهیم تا پف آنها گرفته شود. حالا میتوانیم با چنگال بر روی خمیرها طرح بزنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، مواد رومال را آماده میکنیم. برای این کار، زرده تخممرغ را از سفیده جدا میکنیم و آن را در یک کاسه مناسب میگذاریم. سپس کمی روغن مایع و زعفران دمکرده به آن اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
حالا مواد رومال را با چنگال خوب مخلوط میکنیم تا کاملاً ترکیب شوند. سپس با استفاده از یک برس، مواد رومال را به کلوچهها میزنیم. حالا سینی را در فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم کلوچهها کاملاً بپزند.
مرحله نهم
در نهایت، پس از ۱۰ تا ۱۲ دقیقه، زمانی که اطراف کلوچهها قهوهای و روی آنها طلایی شد، آنها را از فر خارج میکنیم. سپس اجازه میدهیم کلوچهها کاملاً خنک شوند و بعد آنها را در ظرف مورد نظرمان میچینیم و سرو میکنیم. نوش جان!