مواد لازم و آموزش کماج تابه ای خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کماج تابه ای
کماج تابه ای یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه در ایران است که می توان آن را با طعم های مختلف تهیه کرد. اگر می خواهید طرز تهیه کماج تابه ای را به طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای کماج تابه ای | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد سفید | ½ لیوان |
آرد برنج | ½ لیوان |
شکر | ½ لیوان |
شیر | ⅓ لیوان |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
آموزش کماج تابه ای
مرحله اول
برای درست کردن کماج تابه ای خوشمزه، ابتدا دو عدد تخم مرغ و شکر را در یک کاسه مناسب بریزید. سپس با همزن، آن ها را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. حالا شیر را هم به مواد اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، ماست، گلاب، زعفران دم کرده و وانیل را به کاسه اضافه کنید و همه مواد را به آرامی ترکیب کنید تا مواد کاملاً یکدست شود. سپس آرد برنج و آرد سفید را با بکینگ پودر مخلوط کنید.
مرحله سوم
حالا ترکیب آرد را روی مواد داخل کاسه الک کنید و با لیسک مخلوط کنید تا تمام مواد یکدست شوند. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید.
مرحله چهارم
با ملاقه مقداری از مایه کماج را درون تابه بریزید و بگذارید سرخ شود. وقتی یک سمت کماج سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود، و می توانید درب تابه را برای چند لحظه بگذارید.
مرحله پنجم
بعد از اینکه کماج خوب سرخ شد، آن را از تابه خارج کنید، کمی روغن اضافی بریزید و مراحل را تکرار کنید تا همه مایه کماج تهیه شود. همچنین می توانید کماج ها را روی دستمال تمیز قرار دهید تا خشک نشوند.
مرحله ششم
اگر می خواهید کماج ها را به روش سالم تری درست کنید، می توانید از ساندویچ ساز استفاده کنید. فقط کافی است ساندویچ ساز را کمی چرب کنید تا کماج ها به آن نچسبند و مراحل را همانند درست کردن ساندویچ ادامه دهید.