مواد لازم و آموزش کوکو سیب زمینی با هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوکو سیب زمینی با هویج
کوکو سیب زمینی با هویج یکی از دستورهای خوشمزه و متفاوت کوکو سیب زمینی است. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله این آموزش، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
کدو سبز | ۱ عدد |
هویج | ۱ عدد بزرگ |
سویا | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | در صورت نیاز |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
پاپریکا و آویشن | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کوکو سیب زمینی با هویج
مرحله اول
برای درست کردن کوکو سیب زمینی با هویج، ابتدا سیبزمینیها را به همراه ۲ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک در یک قابلمه بگذارید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا سیبزمینیها خوب بپزند.
مرحله دوم
در این مرحله، سویا را در یک کاسه آب بگذارید تا نرم شود. وقتی سیبزمینیها پخته شدند، آنها را کمی خنک کنید و سپس پوستشان را بگیرید.
مرحله سوم
پس از اینکه سیبزمینیها را پوست گرفتید، آنها را در یک کاسه بریزید و با گوشتکوب کاملاً له کنید تا نرم و صاف شوند. سپس هویج و کدو سبز را پوست بکنید و با رنده متوسط رنده کنید.
مرحله چهارم
بعد از رنده کردن هویج و کدو سبز، با فشار دست آب اضافی آنها را بگیرید تا خشک شوند. سپس این مواد آبگیری شده را به کاسه سیبزمینی اضافه کنید.
مرحله پنجم
زمانی که سویا نرم شد، آب اضافی آن را بگیرید و سپس آن را به همراه تخممرغ و کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن به کاسه مواد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
مرحله ششم
اگر مایه کوکو کمی شل بود، میتوانید کمی آرد اضافه کنید تا مایه منسجم شود. سپس یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن مایع اضافه کنید.
مرحله هفتم
زمانی که روغن داغ شد، مقداری از مایه کوکو به اندازه یک نارنگی بردارید و به شکل گرد درآورید، سپس در روغن داغ بگذارید. بگذارید یک سمت کوکو سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود.
مرحله هشتم
در پایان، کوکوهای سرخ شده را روی دستمال حولهای بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس کوکوها را در ظرف دلخواه بکشید و به همراه مخلفات مورد علاقه و نان تازه سرو کنید.