مواد لازم و آموزش کوکو سیب زمینی زعفرانی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوکو سیب زمینی زعفرانی
کوکو سیب زمینی زعفرانی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که معمولاً در هتلها سرو میشود. این کوکوی خوشمزه از نظر مواد اولیه شباهت زیادی به کوکو سیب زمینی معمولی دارد، اما برخی تفاوتها نیز بین این دو نوع کوکو وجود دارد. کوکو سیب زمینی زعفرانی علاوه بر اینکه از زعفران دمکرده استفاده میکند، شامل انواع سبزیجات معطر نیز میشود که انتخاب آنها به سلیقه شما بستگی دارد و میتوانید از سبزیجات دلخواه خود برای تهیه این کوکو استفاده کنید. این کوکوی خوشمزه به خاطر رنگ و طعم فوقالعادهاش به کوکوی سیب زمینی هتلی هم معروف است. برای مشاهده آموزش کامل این غذا با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
سیب زمینی | 4 عدد متوسط |
تخم مرغ | 2 عدد |
گشنیز | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری | 1 قاشق غذاخوری |
نعناع | 1 قاشق غذاخوری |
آرد نخودچی | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد متوسط |
زعفران دم کرده | 4 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکوی سیب زمینی زعفرانی
مرحله اول
برای تهیه کوکو سیب زمینی زعفرانی خوشمزه، ابتدا سیبزمینیها را شسته و سپس آنها را با ۲ پیمانه آب در یک قابلمه مناسب قرار میدهیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا به سرعت پخته شوند.
مرحله دوم
وقتی سیبزمینیها کاملاً پخته شدند، به آرامی پوست آنها را جدا کرده و سپس آنها را با رنده ریز رنده میکنیم و در یک کاسه بزرگ میریزیم تا کاملاً خنک شوند.
مرحله سوم
بعد از اینکه سیبزمینی رنده شده خنک شد، تخممرغها، زعفران دمکرده و مقداری نمک و فلفل سیاه را به کاسه اضافه میکنیم. سپس سبزیجات را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز را با رنده ریز رنده کرده و آب اضافی آن را با فشار دست خارج میکنیم و به مواد دیگر اضافه میکنیم. حالا مواد کوکو را با دست یا قاشق به خوبی مخلوط میکنیم تا تمام مواد به هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم
اگر مایه کوکو شل بود، میتوانیم کمی آرد سوخاری به آن اضافه کنیم و مخلوط کنیم تا مایه کوکو منسجم شود. همچنین اگر زمان کافی داشته باشیم، میتوانیم به مایه کوکو چند دقیقه استراحت بدهیم تا خوشطعمتر شود.
دهیم.
مرحله ششم
برای این که درست شود، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در یخچال میگذاریم تا استراحت کند. بعد از این زمان، مایه کوکو را از یخچال بیرون میآوریم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله هفتم
حالا کمی روغن به تابه اضافه میکنیم و میگذاریم تا روغن خوب داغ شود. سپس به اندازه یک گردو از مایه کوکو برمیداریم و با دست آن را به شکل گرد یا بیضی درست میکنیم و داخل روغن داغ میگذاریم تا سرخ شود.
مرحله هشتم
وقتی یک سمت کوکوها خوب سرخ شد، آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگرشان هم خوب سرخ شود. اگر بخواهیم این کوکو را به سبک هتل درست کنیم، باید کلیه مایه کوکو را یکجا در تابه بریزیم.
مرحله نهم
بعد از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد، آن را برمیگردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود. سپس آن را به شکل مربع برش میزنیم. در پایان، کوکوها را در ظرف مورد نظر خود میچینیم و با نان سرو میکنیم.