مواد لازم و آموزش کوکو مرغ با نان تست برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوکو مرغ با نان تست
کوکوی مرغ با نان تست یکی از رسپی های خوشمزه و جذاب است که به عنوان پیش غذا بسیار مناسب می باشد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه و ران مرغ | ۶۰۰ گرم |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
گوجهفرنگی | ۲ عدد |
تخممرغ | ۲ تا ۳ عدد |
نان تست | ۸ عدد |
آرد سوخاری | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
آموزش کوکو مرغ با نان تست
مرحله اول
برای شروع، گوشت مرغ را همراه با ۲ لیوان آب و کمی نمک و زردچوبه در یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
مرحله دوم
هنگامی که آب به جوش آمد، کفهای روی آب را با قاشق بگیرید و دور بریزید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید مرغ به خوبی پخته شود. بعد از پختن، گوشت مرغ را ریشریحی خرد کنید.
مرحله سوم
فلفل دلمهای را از قسمتهای اضافی خالی کنید و به صورت مکعبی کوچک خرد کرده و در یک کاسه مناسب بریزید. سپس گوجهفرنگیها را نیز به صورت مکعبی خرد کرده و به کاسه اضافه کنید.
مرحله چهارم
حالا مرغ خرد شده را به کاسه اضافه کنید، تخممرغها، آرد سوخاری و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم بریزید. سپس همه مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.
مرحله پنجم
با یک چاقو، قسمت نرم وسط نانهای تست را خالی کنید. سپس یک تابه روی حرارت بگذارید و کمی روغن به آن اضافه کنید. بعد از گرم شدن روغن، نانهای تست را در تابه قرار دهید.
مرحله ششم
حالا از مخلوط مواد که درست کردهاید، مقداری در وسط نانهای تست بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. بگذارید یک سمت کوکو سرخ شود، سپس آنها را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود.
مرحله هفتم
پس از اینکه دو طرف کوکوها خوب سرخ شدند، آنها را از تابه بیرون آورده و روی دستمال حولهای بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. سپس کوکوها را در ظرف سرو بگذارید و با سس دلخواه خود سرو کنید.