مواد لازم و آموزش کوکو گردو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوکو گردو
کوکوی گردو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و خاص در شمال کشور است که معمولاً با خورش فسنجان سرو میشود. برای یادگیری آموزش آشپزی این کوکوی خوشمزه، در ادامه با ما در رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گردوی آسیاب شده | ۲ پیمانه |
سیب زمینی | ۱ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۸ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
روغن | به مقدار کافی |
آموزش کوکو گردو
مرحله اول
اول از همه، سیب زمینی را با یک لیوان آب در یک قابلمه کوچک قرار میدهیم و میگذاریم بپزد. در همین حال، پیاز را رنده ریز میکنیم و آب آن را میگیریم. پیاز آب گرفته را در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله دوم
پس از اینکه سیب زمینی پخته شد، پوست آن را میگیریم و آن را رنده کرده و به کاسه حاوی پیاز اضافه میکنیم. سپس تخممرغها را هم به کاسه اضافه کرده و بعد، گردوی آسیاب شده (نه پودر) را میریزیم و همه را خوب مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
حالا ادویهها، شکر و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم تا همه چیز با هم مخلوط شود. یادتان باشد که شکر باعث شیرینی کوکو نمیشود و نمیتوان آن را حذف کرد.
مرحله چهارم
در نهایت، مقداری روغن در یک تابه مناسب میریزیم و وقتی روغن داغ شد، مخلوط کوکو را در تابه میریزیم تا یک طرف آن سرخ شود. سپس آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. در نهایت، این کوکو خوشمزه را با نان سرو کنید.