مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکوی دو رنگ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکوی دو رنگ

کوکوی دو رنگ یک غذای خوشمزه و مناسب مهمانی در ایران است که می‌توان آن را به روش‌های مختلف درست کرد. برای تهیه این کوکو معمولاً از مخلوط کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی استفاده می‌شود، اما در بعضی از دستورها می‌توان از کوکوی مرغ هم بهره برد. این کوکو معمولاً به شکل قالبی تهیه می‌شود و به همین دلیل در دسته غذاهای مجلسی قرار می‌گیرد. علاوه بر این‌که می‌توان آن را به عنوان یک غذای معمولی سرو کرد، می‌توانید آن را به عنوان پیش‌غذا نیز در مهمانی‌ها ارائه دهید. برای مشاهده این آموزش آشپزی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی 3 عدد
تخم مرغ 6 عدد
پیاز 2 عدد کوچک
سبزی کوکویی 500 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کوکو دو رنگ

مرحله اول

برای درست کردن کوکوی دو رنگ، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست می‌گیریم، سپس آن‌ها را می‌شوییم و با رنده ریز رنده می‌کنیم. بعد از آن، سیب‌زمینی رنده شده را خوب فشار می‌دهیم تا آب اضافی‌اش خارج شود.

مرحله دوم

حالا سیب‌زمینی رنده شده را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس پیاز را نیز رنده می‌کنیم و بدون گرفتن آبش به کاسه اضافه می‌کنیم. بعد از آن، 3 عدد تخم‌مرغ به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم ترکیب می‌کنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

برای تهیه مایه کوکو سبزی، سبزی کوکویی را به صورت ریز خرد می‌کنیم و داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. بعد از آن پیاز باقی‌مانده را رنده کرده و به کاسه سبزی اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، تخم‌مرغ‌های باقی‌مانده را با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه سبزی اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملاً یکدست شود. سپس یک تابه مناسب روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله پنجم

مهم است که تابه‌ای انتخاب کنیم که اندازه‌اش مناسب با حجم مواد باشد. وقتی روغن داغ شد، مایه کوکو سیب‌زمینی را به تابه اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا یک سمت آن خوب سرخ شود.

مرحله ششم

بعد از این‌که کوکوی سیب‌زمینی خوب سرخ شد، مایه کوکو سبزی را به طور یکنواخت روی آن می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا کوکو سبزی هم سرخ شود و رنگ بگیرد.

مرحله هفتم

در این مرحله، یک بشقاب روی درب تابه می‌گذاریم و آن را برمی‌گردانیم. سپس مقداری روغن به تابه اضافه می‌کنیم و کوکو را به صورت برعکس در تابه قرار می‌دهیم تا سمت دیگر کوکو هم سرخ شود.

مرحله هشتم

بعد از اینکه هر دو سمت کوکو خوب سرخ شد، آن را در ظرف مورد نظر می‌گذاریم و به دلخواه برش می‌زنیم. در پایان، مقداری خیار شور و گوجه خرد می‌کنیم و به همراه کوکوی دو رنگ سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا