آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی آجیلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکی آجیلی

کوکی آجیلی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پر از آجیل است که می‌توان آن را با روش‌های مختلف درست کرد. این شیرینی با طعمی متنوع و خوشمزه، برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است. اگر می‌خواهید به طور کامل و مرحله به مرحله کوکی آجیلی را یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی آجیلی
تخم مرغ ۱ عدد
شکر قهوه‌ای ۲۰۰ گرم
کره ۲۲۰ گرم
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
آرد قنادی ۳۶۰ گرم
گردو به مقدار دلخواه
عسل به مقدار دلخواه

آموزش کوکی آجیلی

مرحله اول

برای درست کردن کوکی آجیلی خوشمزه، ابتدا کره که به دمای اتاق رسیده را در یک کاسه بریزید. سپس شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. بعد با همزن برقی به مدت چند دقیقه هم بزنید تا همه چیز خوب مخلوط شود.

مرحله دوم

حالا تخم مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط و یکدست شوند.

مرحله سوم

سپس بکینگ پودر و دارچین را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا بوی دارچین آزاد شود. بعد آرد را در یک کاسه دیگر الک کنید تا نرم و یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا آرد را به آرامی، در چند مرحله روی مواد الک کنید و با قاشق هم بزنید. سپس با دست ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید که به دست نچسبد.

نکته: برای ورز دادن خمیر، از نوک انگشتان استفاده کنید تا به روغن نیفتد.

مرحله پنجم

حالا خمیر را داخل یک نایلون بگذارید و کمی آن را با دست فشار دهید تا به شکل یک تکه در بیاید. سپس به مدت یک ساعت آن را در یخچال بگذارید تا استراحت کند و بعد از یخچال خارج کرده و یک بار دیگر ورز دهید.

مرحله ششم

خمیر را بین دو نایلون بگذارید و روی یک سطح صاف، با وردنه به ضخامت ۳ تا ۴ میلیمتر پهن کنید. سپس می‌توانید با چاقوی تیز یا قالب‌های مختلف آن را به شکل‌های دلخواه برش بزنید.

مرحله هفتم

حالا کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و برش‌های کوکی را در سینی با فاصله بچینید. سپس به سلیقه خود مقداری از مغزهای گردو، فندق، پسته یا بادام را روی آن‌ها بریزید.

مرحله هشتم

مغزها را کمی بر روی کوکی فشار دهید و سپس سینی را در فر که قبلا روشن کرده‌اید و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کرده‌اید، قرار دهید.

مرحله نهم

پس از ۱۵ دقیقه به کوکی‌ها اجازه دهید تا خوب پخته شوند و دور آن‌ها کمی طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا کمی خنک شوند.

مرحله دهم

پس از این مدت، کوکی‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و روی توری بگذارید تا خنک شوند. سپس مقداری عسل را با قاشق روی مغزهای آجیل که روی کوکی‌ها قرار دارد، بریزید.

مرحله یازدهم

پس از اینکه عسل به خوبی به خورد کوکی‌ها رفت، مقداری از کوکی آجیلی را در یک ظرف مناسب بچینید و می‌توانید روی آن را با خامه یا گاناش تزئین کنید و به عنوان میان وعده با چای یا قهوه سرو کنید.

مواد لازم و آموزش کوکی آجیلی خانگی (مرحله به مرحله)

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا