آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی بوسنیایی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکی بوسنیایی

کوکی بوسنیایی یکی از خوشمزه‌ترین کوکی‌های بین‌المللی است که اصالت آن به کشور بوسنی برمی‌گردد. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کوکی بوسنیایی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی بوسنیایی
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ۱ پیمانه
ماست ۱ فنجان
شکر دانه ریز ۱ فنجان
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آب ۶ فنجان
شکر دانه درشت ۲ قاشق غذاخوری

آموزش کوکی بوسنیایی

مرحله اول

برای درست کردن کوکی بوسنیایی خوشمزه، ابتدا تخم‌مرغ‌ها را به همراه روغن، ماست، شکر دانه ریز و وانیل در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس با استفاده از میکسر، مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس آرد و بکینگ‌پودر را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. سپس این مخلوط را به آرامی بر روی مواد درون کاسه الک کنید.

مرحله سوم

حالا با یک قاشق چوبی، مواد را مخلوط کنید تا خمیر به هم بیاید. زمانی که خمیر به دست نچسبید، دیگر آرد اضافه نکنید. این خمیر باید نرم و لطیف باشد.

مرحله چهارم

پس از آماده شدن خمیر، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مقداری از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل گرد درست کنید و در سینی بچینید.

مرحله پنجم

اکنون شکر دانه درشت را روی کوکی‌ها بپاشید و کمی با دست فشار دهید تا شکر به خمیر نچسبد. سپس سینی را در وسط فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.

مرحله ششم

وقتی که کوکی‌ها طلایی شدند، سینی را از فر خارج کنید. بگذارید کوکی‌ها خنک شوند؛ سپس آنها را در یک ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا