آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی دبل چاکلت خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکی دبل چاکلت

کوکی دبل چاکلت یکی از شیرینی‌های محبوب در کافی شاپ‌ها است که معمولاً با قهوه سرو می‌شود. برای یادگیری مراحل تهیه این کوکی خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی دبل چاکلت
کره ۶۰ گرم
پودر کاکائو ۱٫۵ قاشق غذاخوری
شکلات سیاه ۴۵ گرم
شکر ½ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ¼ قاشق چایخوری
آرد شیرینی ۱ لیوان سرخالی
مغز گردو به مقدار کافی

آموزش کوکی دبل چاکلت

مرحله اول

برای درست کردن کوکی دبل چاکلت، اول از همه پودر کاکائو، شکر، وانیل، بکینگ پودر و آرد را به یک کاسه مناسب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه مواد یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله شکلات سیاه و کره را در یک کاسه دیگر بریزید و کاسه را روی بخار کتری یا سماور بگذارید و به آرامی هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب و نرم شود.

مرحله سوم

حالا شکلات ذوب شده را از روی بخار بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس تخم مرغ، شکر، و وانیل را در یک کاسه دیگر بریزید و با همزن، خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا شکلات خنک شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند. بعد آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا یک خمیر نرم و لطیف شکل بگیرد.

مرحله پنجم

حالا مغز گردو را به خمیر اضافه کنید و کمی هم بزنید تا گردوها خوب در خمیر پخش شوند. سپس خمیر را در یک کیسه نایلونی بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرحله ششم

پس از یک ساعت، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. حالا به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و آن را به شکل گرد درآورید.

مرحله هفتم

در این مرحله خمیرها را با دست کمی فشار دهید و در سینی فر بچینید. سپس سینی را در فر قرار دهید و بگذارید کوکی‌ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. بعد از پخت، کوکی‌ها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا