آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی زنجبیلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکی زنجبیلی

کوکی زنجبیلی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و معروف است که می‌توانید به روش‌های مختلفی بپزید. اگر می‌خواهید طرز تهیه‌ی آن را به طور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی زنجبیلی
آرد ۲۴۵ گرم
جوش شیرین ۱٫۵ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱٫۵ قاشق چایخوری
دارچین ۱٫۵ قاشق چایخوری
نمک ۱٫۵ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱٫۵ قاشق چایخوری
کره ۹۵ گرم
شکر سفید ۸۰ گرم
شکر قهوه ای ۵۰ گرم
عسل ۳۰ گرم
تخم مرغ ۷۵ گرم
شیره خرما ۲ قاشق چایخوری
پودر شکر برای تزیین

آموزش کوکی زنجبیلی

مرحله اول

برای درست کردن کوکی زنجبیلی خوشمزه، اول از همه فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سپس کره نرم شده و شکر سفید و قهوه‌ای را در یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله با استفاده از همزن، مواد را آنقدر هم بزنید تا یکدست و کرم مانند شوند. سپس عسل و شیره خرما را به مایه اضافه کرده و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

مرحله سوم

حالا تخم‌مرغ را هم به کاسه اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با همزن بزنید تا مخلوط حجیم و روشن شود. بعد، آرد را همراه با جوش شیرین، جوز هندی، زنجبیل، دارچین و نمک در یک کاسه جداگانه ترکیب کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله، مخلوط آرد را به تدریج و در سه مرحله به مواد داخل کاسه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. سپس یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید.

مرحله پنجم

خمیر را به شکل گرد درآورده و در سینی قرار دهید. با کف دست آن را کمی فشار دهید تا تخت شود. این کار را برای تمام خمیر تکرار کنید و آن‌ها را به ترتیب در سینی بچینید.

مرحله ششم

حالا سینی را در فر بگذارید و اجازه دهید کوکی‌ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند تا طلایی شوند. سپس آن‌ها را از فر خارج کرده و بعد از اینکه کاملاً خنک شدند، در پودر شکر غلطانده و سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا