مواد لازم و آموزش کوکی شیر عسلی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکی شیر عسلی
کوکی شیر عسلی یکی از نوعهای خوشمزه و محبوب شیرینیهاست که در کشورهای مختلف درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کوکی شیر عسلی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوکی شیر عسلی |
|
کره | ۱۳۰ گرم |
شیر عسلی | ۷۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۲۰۰ گرم |
آموزش کوکی شیر عسلی
مرحله اول
برای تهیه کوکی شیر عسلی لذیذ، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و بگذارید در دمای اتاق نرم شود. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
مرحله دوم
اجازه دهید فر به طور کامل گرم شود. حالا کره نرم شده و شیر عسلی را در یک کاسه مناسب ریخته و با یک قاشق چوبی به خوبی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود.
مرحله سوم
سپس نشاسته ذرت را در کاسه الک کرده و با نوک انگشتان کمی خمیر را ورز دهید تا همهی مواد خوب مخلوط شود و به شکل خمیر درآید. مقداری از خمیر را بردارید و در قالب سیلیکونی قرار دهید و خوب فشار دهید.
مرحله چهارم
وقتی خمیر کاملاً به فرم قالب درآمد و هوای اضافی آن خارج شد، با احتیاط آن را از قالب خارج کنید. یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرهای شکلگرفته را روی آن بچینید.
مرحله پنجم
به همین شکل تمام خمیرها را درست کرده و در سینی قرار دهید. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کوکیها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند.
مرحله ششم
بعد از ۱۵ دقیقه، زمانی که روی کوکیها کاملاً طلایی شد، سینی را از فر خارج کنید و بدون اینکه به آنها دست بزنید، بگذارید کاملاً خنک شوند. در نهایت کوکیها را به آرامی از سینی جدا کرده و کنار بگذارید.
مرحله هفتم
در آخر، مرکز کوکیها را با مقداری شکلات آب شده پر کرده و بگذارید تا شکلات به خوبی سفت شود. سپس کوکیها را در ظرف مورد نظر خود بچینید و همراه با چای تازه دم سرو کنید. نوش جان.