آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی شیر عسلی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکی شیر عسلی

کوکی شیر عسلی یکی از نوع‌های خوشمزه و محبوب شیرینی‌هاست که در کشورهای مختلف درست می‌شود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کوکی شیر عسلی، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم کوکی شیر عسلی
کره ۱۳۰ گرم
شیر عسلی ۷۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰۰ گرم

آموزش کوکی شیر عسلی

مرحله اول

برای تهیه کوکی شیر عسلی لذیذ، ابتدا کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و بگذارید در دمای اتاق نرم شود. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

مرحله دوم

اجازه دهید فر به طور کامل گرم شود. حالا کره نرم شده و شیر عسلی را در یک کاسه مناسب ریخته و با یک قاشق چوبی به خوبی هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود.

مرحله سوم

سپس نشاسته ذرت را در کاسه الک کرده و با نوک انگشتان کمی خمیر را ورز دهید تا همه‌ی مواد خوب مخلوط شود و به شکل خمیر درآید. مقداری از خمیر را بردارید و در قالب سیلیکونی قرار دهید و خوب فشار دهید.

مرحله چهارم

وقتی خمیر کاملاً به فرم قالب درآمد و هوای اضافی آن خارج شد، با احتیاط آن را از قالب خارج کنید. یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرهای شکل‌گرفته را روی آن بچینید.

مرحله پنجم

به همین شکل تمام خمیرها را درست کرده و در سینی قرار دهید. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کوکی‌ها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند.

مرحله ششم

بعد از ۱۵ دقیقه، زمانی که روی کوکی‌ها کاملاً طلایی شد، سینی را از فر خارج کنید و بدون اینکه به آنها دست بزنید، بگذارید کاملاً خنک شوند. در نهایت کوکی‌ها را به آرامی از سینی جدا کرده و کنار بگذارید.

مرحله هفتم

در آخر، مرکز کوکی‌ها را با مقداری شکلات آب شده پر کرده و بگذارید تا شکلات به خوبی سفت شود. سپس کوکی‌ها را در ظرف مورد نظر خود بچینید و همراه با چای تازه دم سرو کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا