مواد لازم و آموزش کوکی لاهیجان تابه ای خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کوکی لاهیجان تابه ای
کوکی لاهیجان بدون فر یکی از روشهای تهیهی این شیرینی خوشمزه است که برای افرادی که فر ندارند بسیار مناسب است. برای دیدن آموزش شیرینیپزی فوری و مرحلهبهمرحله تهیهی کوکی لاهیجان در تابه، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوکی لاهیجان تابهای | |
روغن صاف قنادی یا کره | ۱۰۰ گرم |
پودر قند | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ⅓ لیوان |
آرد قنادی | ۲ لیوان |
روغن مایع | ۳ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ⅓ لیوان |
کشمش | ⅓ لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
آموزش کوکی لاهیجان تابهای
مرحله اول
برای تهیهی کوکیهای لاهیجان خوشمزه، ابتدا باید مواد یخچالی را ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کنیم تا به دمای اتاق برسند. سپس گردو را پوست کنده و مغز آن را به صورت نگینی خرد میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، کرهای که به دمای اتاق رسیده است را در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس پودر قند را الک کرده و روی کره میریزیم. حالا با یک قاشق مواد را مخلوط میکنیم و سپس با همزن برقی به طور سریع هم میزنیم.
مرحله سوم
ادامه میدهیم به هم زدن مخلوط کره و پودر قند تا زمانی که مخلوط روشن و کشدار شود. در میانه کار، دور کاسه را جمع میکنیم تا مواد به خوبی مخلوط شود. سپس تخممرغها را یکی یکی به این مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
اینک مخلوط کره را به مدت ۱ دقیقه هم میزنیم تا تخممرغها کاملاً با مواد ترکیب شوند. دوباره دور کاسه را جمع کرده و علاوه بر تخممرغ آخر، وانیل را هم اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه دیگر هم میزنیم تا مواد یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله شیر و روغن مایع را به مخلوط کره اضافه میکنیم و سپس مواد را برای ۳۰ دقیقه با همزن برقی با سرعت بالا هم میزنیم.
“““html
ابتدا مخلوط میکنیم. سپس در یک کاسه مناسب، آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو اضافه میکنیم.
مرحله ششم
حالا مخلوط آرد را هم میزنیم و بعد آن را درون الک میریزیم و سه بار الک میکنیم. سپس مخلوط آرد را به تدریج و در سه مرحله به مخلوط کره اضافه می کنیم و با لیسک به آرامی و به صورت چرخشی هم میزنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله مغز گردوی خرد شده و کشمش را در یک کاسه دیگر میریزیم و یک قاشق غذاخوری آرد به آنها اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس کشمش را به مایه کوکی اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
مرحله هشتم
حالا واشرهای اطراف تابه رژیمی را جدا میکنیم و سپس تابه را با کاغذ روغنی میپوشانیم. بعد یک شعله پخش کن را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و به آن اجازه میدهیم به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود.
مرحله نهم
در این مرحله میتوانیم مایه کوکی را در قیف یکبار مصرف بریزیم و به صورت دایرهای کوچک روی کاغذ روغنی با فاصله بگذاریم، یا میتوانیم مقداری از مایه کوکی را با قاشق برداریم و روی کاغذ روغنی بریزیم و سپس روی آن را صاف کنیم.
مرحله دهم
حالا درب تابه را میبندیم و آن را روی شعله پخش کن قرار میدهیم و حرارت را ملایم میکنیم. سپس اجازه میدهیم کوکیها به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بمانند تا کاملاً پخته شوند. اگر از تابه معمولی استفاده میکنید، درب تابه را با دم کنی بپوشانید.
مرحله یازدهم
در نهایت پس از گذشت ۲۰ دقیقه، کوکیها را از روی حرارت برمیداریم. با یک چنگال یا چاقو تست میکنیم و اگر خوب پخته بودند، آنها را از تابه خارج کرده و در ظرف مناسب میریزیم. در آخر این کوکیها را با چای زعفرانی سرو کنید. نوش جان!