آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی لاهیجان خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکی لاهیجان

کوکی یا کلوچه یکی از شیرینی‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولاً با چای به عنوان میان‌وعده و عصرانه سرو می‌شود. کلوچه‌ها معمولاً مغزدار تهیه می‌شوند که برای سلامتی فواید زیادی دارند. نوع دیگری از کلوچه‌ها وجود دارد که مغزدار نیستند و به آن‌ها کوکی می‌گویند. کوکی لاهیجان یکی از کوکی‌های سنتی ایرانی از شمال کشور است که با گردو و طعمی کاکائویی درست می‌شود. این کوکی‌ها بسیار خوشمزه و ترد هستند و می‌توان آن‌ها را به عنوان شیرینی یا همراه با چای برای عصرانه سرو کرد.

مواد لازم کوکی لاهیجان
آرد ۱۲۰ گرم
روغن صاف ۳۰ گرم
روغن مایع ۲۰ گرم
کشمش ۴۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
شیر ۴۰ گرم
تخم‌مرغ ۳۰ گرم
گردو خرد شده ۲۰ گرم
شربت ۲۰ گرم
کاکائو ۱ گرم
بکینگ پودر یک چهارم و یک هشتم قاشق چای‌خوری
وانیل کمی
آب ۴ گرم

آموزش کوکی لاهیجان

مرحله اول

برای درست کردن کوکی لاهیجان، ابتدا یک کاسه برمی‌داریم و روغن را با پودر قند خوب مخلوط می‌کنیم. سپس با همزن برقی مواد را چند دقیقه می‌زنیم تا یکدست و صاف شود. بعد روغن مایع را کم‌کم به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، تخم‌مرغ را در یک کاسه جداگانه می‌شکنیم و آن را با چنگال به خوبی هم می‌زنیم تا کاملاً یکنواخت شود. سپس ۳۰ گرم از تخم‌مرغ همزده را از بقیه جدا کرده و به مخلوط کوکی اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم آموزش کوکی لاهیجان

در این مرحله، آب، شیر، کشمش و گردو خرد شده را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی یا لیسک خوب مخلوط می‌کنیم. بعد وانیل و پودر کاکائو را هم اضافه می‌کنیم و دوباره به خوبی هم می‌زنیم تا همه چیز کاملاً یکنواخت شود.

“`

بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس این مخلوط را به مواد کوکی اضافه می‌کنیم و با همزن در دور کم هم می‌زنیم تا همه چیز خوب با هم ترکیب شود. بعد از اینکه یکدست شد، خمیر آماده شده را در فریزر می‌گذاریم تا کمی سفت شود. سپس سینی فر را آماده کرده و کف آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله پنجم

حال، روی کاغذ روغنی را کمی چرب می‌کنیم. سپس با قاشق یا اسکوپ بستنی از خمیر برمی‌داریم و روی کاغذ روغنی می‌چینیم. شکل این خمیرها باید به صورت نیم‌دایره باشد.

مرحله ششم آموزش کوکی لاهیجان

حالا فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و سینی فر را درون آن قرار می‌دهیم تا کوکی‌ها بپزند. وقتی که کوکی‌ها آماده شدند، سینی را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا خنک شوند. سپس کوکی‌ها را از روی کاغذ روغنی جدا کرده و در یک ظرف مناسب می‌گذاریم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا