مواد لازم و آموزش کوکی مامان خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کوکی مامان
کوکی مامان نوعی شیرینی سنتی از کشور ترکیه است که میتوان آن را با طعمهای مختلف تهیه کرد. اگر میخواهید طرز تهیه کوکی مامان را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، تا پایان با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوکی مامان | |
روغن مایع | ۱ فنجان |
ماست | ۱ فنجان |
شکر | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۳ عدد |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
آرد قنادی | حدود ۵ لیوان |
مواد رومال | |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
فندق، گردو یا پسته | به مقدار کافی |
آموزش کوکی مامان
مرحله اول
برای شروع، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید خوب گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن کمی روغن مایع بزنید.
مرحله دوم
در این مرحله، شکر و تخممرغ را در یک کاسه بخورید و با همزن به مدت ۲ دقیقه مخلوط کنید. بعد از آن، روغن مایع را اضافه کرده و چند ثانیه بزنید تا با مواد دیگر ترکیب شود.
مرحله سوم
در ادامه، ماست را با وانیل، بکینگ پودر و جوش شیرین در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس این مخلوط را به کاسه بزرگتری که حاوی مواد دیگر است اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
حالا نوبت به آرد میرسد. آرد را در یک الک ریخته و روی مواد داخل کاسه الک کنید. توجه داشته باشید که آرد را به آرامی و به تدریج اضافه کنید و در حین اضافه کردن آن، مواد را هم بزنید تا خمیری نرم و یکدست به وجود بیاید.
مرحله پنجم
زمانی که حس کردید خمیر دیگر به دست نمیچسبد، میتوانید از اضافه کردن آرد بپرهیزید. سپس خمیر را برای چند دقیقه ورز دهید تا نرم و یکنواخت شود.
“`
تا وقتی که خمیر کاملاً نرم و یکدست شود آن را میزنیم. سپس مقدار کمی از خمیر به اندازه یک گردو برمیداریم و آن را به شکل گرد در میآوریم.
مرحله ششم
وقتی که تمام خمیر را به شکل توپهای کوچک درآوردیم، آنها را به ترتیب روی سینی فر قرار میدهیم. سپس روی هر کدام از خمیرها، زرده تخممرغ میمالیم و مقداری شکر و فندق خرد شده میریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، سینی را در فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم که شیرینیها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند. وقتی که لبههای کوکیها رنگ طلایی گرفت، فر را خاموش میکنیم و گریل را روشن مینماییم تا روی کوکیها هم کمی طلایی شود.
مرحله هشتم
بعد از اینکه روی کوکیها طلایی شد، آنها را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم خنک شوند. در نهایت کوکیها را در ظرف دلخواه میچینیم و به همراه چای سرو میکنیم. نوش جان!