آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کوکی هلویی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکی هلویی

کلوچه یکی از شیرینی‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولاً با چای سرو می‌شود و به عنوان میان وعده یا عصرانه میل می‌گردد. معمولاً کلوچه‌ها با مغز درست می‌شوند و فواید زیادی دارند. اما نوع دیگری از کلوچه‌ها وجود دارد که بدون مغز هستند و به آن‌ها کوکی می‌گویند. کوکی هلویی از دو کوکی تهیه می‌شود که بین آن‌ها از کرم فیل یا گاناش استفاده شده است. این کوکی‌ها در آب میوه هلو و شکر غلتانده می‌شوند. طعم بسیار خوبی دارند و می‌توانند به عنوان شیرینی یا همراه با چای در عصرانه مصرف شوند. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کوکی هلویی، با سایت آموزشی رضیم ادامه دهید.

مواد لازم کوکی هلویی
تخم مرغ ۱ عدد
شکر دو سوم لیوان
وانیل نوک قاشق چای‌خوری
شیر ولرم یک سوم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
آرد دو و نیم لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
رنده پوست پرتقال نصف قاشق غذاخوری در صورت تمایل

آموزش کوکی هلویی

مرحله اول

برای تهیه کوکی‌های خوشمزه به شکل هلو، ابتدا تخم‌مرغ، شکر و وانیل را در یک کاسه ریخته و به مدت یک دقیقه با همزن هم می‌زنیم. سپس شیر، روغن مایع و بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، آرد را کم کم اضافه کرده و با همزن دستی یا لیسک مخلوط می‌کنیم. سپس با دست شروع به ورز دادن می‌کنیم. آرد را تا جایی اضافه کنیم که خمیر صاف و لطیفی به دست آید. خمیر را برای یک ساعت بگذارید استراحت کند.

مرحله سوم

سپس کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانیم. از خمیر گلوله‌های کوچکی برداشته و در سینی فر قرار داده و کمی پهن می‌کنیم. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم. سپس سینی را در دمای فر قرار داده و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا بپزد.

مرحله چهارم

بعد از پختن، سینی فر را بیرون آورده و کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود. سپس کوکی‌ها را به آرامی از روی کاغذ روغنی جدا کرده و کمی داخل آن‌ها را با چاقو خالی می‌کنیم و با هر کرمی که دوست داریم پر می‌کنیم.

مرحله پنجم

می‌توانیم از کرم فیل یا گاناش برای پر کردن استفاده کرده و دو کوکی را به هم بچسبانیم. در یک ظرف جداگانه، آب‌میوه هلو یا رانی هلو می‌ریزیم. مخلوط را به دو قسمت تقسیم کرده و به یکی از آن‌ها، رنگ خوراکی قرمز و به دیگری رنگ خوراکی زرد اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

در مرحله نهایی، نصف کوکی‌ها را در رنگ قرمز و نصف دیگر را در رنگ زرد غوطه‌ور کرده و سپس در شکر می‌غلتانیم تا کامل شکری شوند. بعد با برگ نعناع تزیین می‌کنیم. توجه داشته باشید که این مواد حدود ۲۶ تا ۲۷ عدد کوکی می‌دهد.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا