مواد لازم و آموزش کوکی کریسمس خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کوکی کریسمس
کوکی کریسمس یکی از شیرینیهای خوشمزه و معروف در سراسر جهان است که میتوان آن را با دستورهای متفاوتی تهیه کرد. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کوکی کریسمس، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوکی کریسمس |
|
کره | ۱۵۰ گرم |
پودر قند | ۱۰۰ گرم |
شیره انگور | ½ فنجان |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۷۰۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۱۰ گرم |
وانیل | ۵ گرم |
پودر زنجبیل و پودر دارچین | از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری |
مواد لازم برای آیسینگ |
|
پودر قند | ۱۵۰ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۳ قطره |
رنگ خوراکی | به مقدار کافی |
آموزش کوکی کریسمس
مرحله اول
برای تهیه کوکی
“`
در ابتدای کار برای تهیه شیرینی کریسمس، ۳۰ دقیقه قبل از شروع، کره را از یخچال خارج کرده و بگذارید به دمای محیط برسد. سپس کره را درون یک کاسه مناسب قرار دهید.
مرحله دوم
حالا پودر قند را درون الک بریزید و آن را روی کره در کاسه الک کنید. سپس با همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا کره و پودر قند به خوبی مخلوط شده و خامهای شوند.
مرحله سوم
در این مرحله، شیره انگور و زرده تخممرغ را به کاسه اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب و یکدست شوند. در حین کار، چند بار دور کاسه را تمیز کنید تا بوی تخممرغ کاهش پیدا کند.
مرحله چهارم
بعد از آن، آرد، بیکینگ پودر، وانیل، پودر زنجبیل و پودر دارچین را درون الک بریزید و ۳ بار الک کنید. سپس این مواد خشک را به آرامی به کاسه اضافه کرده و ورز بدهید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید.
مرحله پنجم
در این قسمت خمیر را درون کیسه فریزر گذاشته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. در این مدت فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله ششم
پس از استراحت خمیر، آن را از یخچال خارج کرده و بین دو کاغذ روغنی با کمک وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر پهن کنید. سپس با قالبهای دلخواه آن را برش بزنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله هفتم
اکنون خمیرهای برشزده شده را در سینی فر بچینید و سینی را در وسط فر قرار دهید. اجازه دهید شیرینیها به مدت ۱۰ دقیقه در فر بمانند تا پخته و اطراف آنها کمی طلایی شود.
مرحله هشتم
پس از این زمان، سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید شیرینیها کاملاً خنک شوند. در این میان، به سراغ تهیه آیسینگ بروید. برای این کار، پودر قند را درون یک کاسه مناسب الک کنید.
مرحله نهم
سپس سفیده تخممرغ را به کاسه اضافه کرده و با همزن برقی به مدت چند دقیقه هم بزنید تا رنگ آن سفید شود. حالا وانیل و آب لیمو تازه را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا آیسینگ خامهای و کشدار شود.
مرحله دهم
اضافه کردن آب لیمو باعث میشود بوی نامطبوع سفیده تخممرغ گرفته شود و آیسینگ براقتر گردد. سپس آیسینگ را درون قیف یکبار مصرف ریخته و نوک قیف را به آرامی برش دهید.
مرحله یازدهم
در صورت تمایل میتوانید آیسینگ را به دو قسمت تقسیم کرده و به یکی از قسمتها رنگ خوراکی دلخواه اضافه کنید. سپس کوکیها را با آیسینگ سفید و رنگی طبق سلیقهتان تزیین کنید.
مرحله دوازدهم
در این مرحله کوکیها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا آیسینگ خنک شود. سپس کوکیها را از یخچال خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و همراه با چای تازه دم سرو کنید. نوش جان.