مواد لازم

مواد لازم و آموزش کیش بیف و پیاز برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیش بیف و پیاز

کیش‌ها نوعی تارت شور هستند که با کرم مخصوص درست می‌شوند. یکی از انواع معروف کیش، کیش لورن است که با سس سفید و گوشت دنده تهیه می‌شود. در اینجا طرز تهیه کیش بیف و پیاز گریل شده را به شما آموزش می‌دهیم، که نه تنها ظاهر زیبا و دلپذیری دارد، بلکه طعمی فوق العاده نیز به همراه می‌آورد و می‌توانیم آن را به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کنیم. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کیش بیف و پیاز، با سایت آموزشی رضیم ادامه بدهید.

“““html
رویه

مواد لازم کیش بیف و پیاز
آرد ۲۰۰ گرم
آرد نخود ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
کره ۱۲۰ گرم
ماست ۲ قاشق غذاخوری
نمک کمی
مواد میانی
فیله گوساله ۳۰۰ گرم
سیر ۱ حبه
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
چوب دارچین و برگ بو و زنجبیل تازه به مقدار لازم
مواد لازم برای کرم سفید
شیر ۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
آرد یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای
پیاز ۳ عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم

آموزش کیش بیف و پیاز

مرحله اول

برای درست کردن کیش خوشمزه با بیف و پیاز، ابتدا آرد و آرد نخود و نمک را در یک کاسه می‌ریزیم. سپس کره را به آن اضافه کرده و همه مواد را با دست مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. برای راحتی می‌توانیم این ترکیب را در غذاساز بریزیم تا شکل ماسه‌ای به خود بگیرد.

مرحله دوم

سپس زرده تخم‌مرغ و ماست را به مخلوط اضافه کرده و با هم خوب مخلوط می‌کنیم تا خمیر گرفته شود. سپس خمیر را درون سلفون قرار داده و کمی با وردنه باز می‌کنیم. این خمیر را به مدت ۱ ساعت در یخچال می‌گذاریم.

مرحله سوم

بعد از ۱ ساعت، دو تکه کاغذ روغنی تهیه کرده و خمیر را ۵ سانت بزرگتر از قالب باز می‌کنیم و با دقت داخل قالب قرار می‌دهیم. سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا کمی بپزد. در این مرحله فیله گوساله را به نوارهای باریک برش می‌زنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، یک تابه برداشته و گوشت‌ها را با کمی روغن زیتون و سیر خرد شده تفت می‌دهیم. زمانی که گوشت‌ها سرخ شد، کمی نمک، فلفل، چوب دارچین، برگ بو و زنجبیل تازه به آن اضافه کرده و دو لیوان آب جوش روی آن می‌ریزیم تا بپزد.

مرحله پنجم

برای تهیه کرم سفید، شیر را در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا گرم شود. تخم‌مرغ‌ها را با همزن دستی می‌زنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس آرد را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

مرحله ششم

حالا ترکیب آرد و تخم‌مرغ را به شیر گرم اضافه کرده و روی حرارت هم می‌زنیم تا مخلوط غلیظ شود. وقتی غلیظ شد، کرم را از روی حرارت برمی‌داریم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و کنار می‌گذاریم. پیازها را بدون بریدن دو سرشان، پوست کنده و برش‌های طولی می‌زنیم.

مرحله هفتم

بعد از آن، پیازها را در یک ماهیتابه با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم تا نرم شوند و زیر و رو می‌کنیم. وقتی که خمیر تارت پخته شد، کرم سفید را در آن می‌ریزیم و گوشت پخته شده را روی کرم می‌گذاریم.

مرحله هشتم

برای تزیین، کمی پنیر رنده شده را به صورت مساوی روی ترکیب می‌ریزیم و باقی‌مانده سس را هم اضافه می‌کنیم. سپس پیازها را دور تا دور تارت به شکل مرتب می‌چینیم و باقیمانده گوشت را وسط می‌ریزیم و مقداری پنیر رنده شده روی تارت می‌پاشیم.

مرحله نهم

در آخر، تارت را داخل فر با دمای ۱۸۵ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه می‌دهیم به آرامی پخته شود و روی کیش طلایی شود. بعد از پخت، کیش را از فر بیرون می‌آوریم و می‌توانیم روی سطح آن را با مخلوط پاپریکا یا فلفل قرمز و روغن داغ تزیین کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا