آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک باقلوا پرتقالی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کیک باقلوا پرتقالی

کیک باقلوا پرتقالی یکی از نوع‌های کیک‌های سادۀ خانگی است که با دستورها و مواد مختلفی تهیه می‌شود. برای دیدن آموزش کامل شیرینی‌پزی و مراحل تهیه کیک باقلوا پرتقالی، تا انتها با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم کیک باقلوا پرتقالی
پرتقال ۱ عدد
کره ۱۲۵ گرم
شکر ½ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ و نیم پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین ⅓ قاشق چایخوری
ماست ½ پیمانه
مواد لازم شربت
شکر ½ پیمانه
آب پرتقال ¼ پیمانه
کره ۶۰ گرم

آموزش کیک باقلوا پرتقالی

مرحله اول

برای درست کردن کیک باقلوا پرتقالی خوشمزه، اول از 30 دقیقه قبل، کره را از یخچال خارج کنیم. بعد کره را در دمای آشپزخانه بگذارید تا نرم و هم دما با محیط شود.

مرحله دوم

در این مرحله، پوست پرتقال را جدا کرده و آن را خرد کنید. سپس تکه‌های پرتقال را در غذاساز قرار داده و خوب میکس کنید تا یک پوره نرم به دست بیاید. در ادامه، کره را با شکر در یک ظرف مناسب مخلوط کنید.

“`

کاسه مناسب قرار می‌دهیم.

مرحله سوم

حالا مخلوط کره را با همزن برقی با سرعت بالا حدود ۵ تا ۷ دقیقه هم می‌زنیم تا کاملاً سفید و خامه‌ای شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط کره اضافه می‌کنیم و هر کدام را حدود ۱ دقیقه هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، آرد را به همراه بکینگ پودر و جوش شیرین در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌کنیم. بعد از آن، مخلوط آرد و بکینگ پودر را در یک الک می‌ریزیم و ۳ بار الک می‌کنیم.

مرحله پنجم

حالا نیمی از مخلوط آرد را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و با استفاده از لیسک به آرامی هم می‌زنیم تا مواد خوب ترکیب شوند. بعد ماست را با چنگال هم می‌زنیم تا یکدست شود.

مرحله ششم

در این مرحله، پوره پرتقال را همراه با ماست به مواد کیک اضافه می‌کنیم و دوباره با لیسک به آرامی هم می‌زنیم. سپس باقی‌مانده مخلوط آرد را به مواد کیک اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

حالا مایه کیک را با لیسک هم می‌زنیم. سپس فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا گرم شود. بعد یک قالب مستطیلی مناسب انتخاب کرده و آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله هشتم

در این مرحله، مایه کیک را درون قالب می‌ریزیم و قالب را چند بار روی سطح کار می‌کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک خارج شود. سپس قالب را در وسط فر قرار می‌دهیم و می‌گذاریم کیک به مدت ۴۰ دقیقه بپزد.

مرحله نهم

حالا شربت کیک را آماده می‌کنیم. برای این کار، ابتدا آب پرتقال را به همراه شکر در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا شکر حل شود. سپس کره را به آب پرتقال اضافه می‌کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم شربت گرم شود تا کره ذوب شده و شربت به جوش بیاید. بعد از ۴۰ دقیقه، کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می‌کنیم.

مواد لازم و آموزش کیک باقلوا پرتقالی خانگی (مرحله به مرحله)

مرحله یازدهم

برای امتحان کیک، یک سیخ چوبی یا خلال دندان را وسط کیک فرو می‌کنیم و سپس خارج می‌کنیم. اگر مایه کیک به آن نچسبیده باشد، کیک آماده است. بعد کیک را از فر خارج کرده و از قالب در می‌آوریم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله، کاغذ روغنی را از کیک جدا کرده و دوباره کیک را در قالب برمی‌گردانیم. سپس آن را به شکل لوزی برش می‌زنیم و شربت داغ را روی کیک داغ می‌ریزیم تا شربت جذب کیک شود.

مرحله سیزدهم

در نهایت اجازه می‌دهیم کیک در دماى اتاق کاملاً خنک شود. سپس روی کیک را به دلخواه با پودر پسته تزئین می‌کنیم. در آخر برش‌های کیک باقلوا را در ظرف مورد نظر قرار می‌دهیم و با چای زعفرانی سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا