مواد لازم و آموزش کیک بستنی براونی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک بستنی براونی
کیک یکی از دسرها یا میان وعدههای محبوب است که در مراسمهایی مثل تولد و عروسی استفاده میشود. کیک براونی نوعی کیک شکلاتی است که روی آن سس شکلات ریخته میشود. در این دستور، نحوه تهیه کیک بستنی براونی را آموزش خواهیم داد. در این کیک، بین دو لایه کیک از بستنی استفاده میشود و همین باعث میشود این کیک نسبت به کیکهای خامهای خوشمزهتر باشد. اما توجه داشته باشید که این کیک باید در فریزر نگهداری شود و بعد از خارج کردن از فریزر مصرف شود. برای دسترسی به آموزش کامل و مرحله به مرحله کیک بستنی براونی، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک بستنی براونی | |
کره بدون نمک، ذوب و سرد شده | ۲ پیمانه معادل ۴۵۲ گرم |
شکر سفید | ۲ پیمانه معادل ۴۰۰ گرم |
شکر قهوهای روشن | ۱ پیمانه معادل ۲۰۰ گرم |
تخممرغ بزرگ | ۸ عدد |
عصاره وانیل | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو تلخ | ۲ پیمانه معادل ۱۶۸ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
آرد | ۲ پیمانه معادل ۲۴۰ گرم |
نمک | ۲ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای سس فاج شکلاتی | |
شکلات تلخ | ۱ پیمانه معادل ۱۷۵ گرم |
شیر تغلیظ شده یا شیر عسل | ۱۷۰ گرم |
خامه پرچرب | نصف پیمانه معادل ۱۲۰ میلیلیتر |
مواد لازم برای فیلینگ | |
بستنی با طعم دلخواه | ۳ تا ۴ پیمانه |
آموزش کیک بستنی براونی
مرحله اول
برای تهیه کیک بستنی خوشمزه و خاص با براونی، ابتدا دمای فر را روی ۲۵۰ درجه فارنهایت معادل
“““html
فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. دو قالب کمربندی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب میکنیم.
مرحله دوم
یک کاغذ روغنی در کف قالبها قرار میدهیم. در یک کاسه بزرگ، کره، شکر سفید و قهوهای، تخممرغ و وانیل را با هم مخلوط میکنیم. از مخلوطکن یا همزن برقی استفاده نمیکنیم و فقط با همزن دستی هم میزنیم.
مرحله سوم
حال، پودر کاکائو، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم. سپس این مخلوط را به مایه اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود. مایهی براونی را به طور مساوی بین دو قالب تقسیم میکنیم.
مرحله چهارم
حالا، قالبها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا بپزد. برای تست اینکه براونیها آماده شدهاند، با خلال دندان امتحان میکنیم. قالب را بیشتر از این در فر نمیگذاریم تا به شکل کیک درنیاید. پس از خارج کردن از فر، ۱۰ دقیقه کنار میگذاریم تا خنک شود.
مرحله پنجم
زمانی که کیک خنک شد، آن را از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی را از زیر آن جدا میکنیم و روی یک توری سیمی قرار میدهیم تا کاملا خنک شود. شکلات، شیر تغلیظ شده شیرین و خامه پرچرب را در یک کاسه میریزیم.
مرحله ششم
سپس کاسه را به مدت ۲ دقیقه در مایکروویو قرار میدهیم تا سس شکلاتی قوام پیدا کند. هر ۲۰ ثانیه آن را هم میزنیم تا شکلات خیلی سریع داغ نشود. یک لایه از کیک براونی را در کف یک قالب کمربندی ۲۳ سانتیمتری قرار میدهیم.
مرحله هفتم
حال، نیمی از سس شکلاتی را روی کیک میریزیم و ۳ تا ۴ پیمانه بستنی را داخل قالب میریزیم و به طور مساوی پخش میکنیم. دقت کنیم که قالب را بیش از حد پر نکنیم. سپس بقیه سس شکلاتی را روی بستنی میریزیم.
مرحله هشتم
لایهی دیگر براونی را روی بستنی قرار داده و حداقل برای ۱۲ ساعت یا تا زمانی که سفت شود، در فریزر قرار میدهیم. برای سرو، میتوانیم کیک را به برشهای نازک تقسیم کرده و سس شکلات باقیمانده را روی آن بریزیم.