مواد لازم و آموزش کیک تر یلدایی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک تر یلدایی
کیک تر یلدایی یکی از شیرینیهای خوشمزه و ساده ایرانی است که به خصوص در شب یلدا تهیه میشود. اگر میخواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله این کیک را مشاهده کنید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای کیک تر یلدایی | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ½ لیوان |
وانیل | ¼ قاشق مربا خوری |
روغن مایع | ⅓ لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ½ لیوان |
خامه قنادی | به میزان کافی |
آرد | ۱ و نیم لیوان |
شکلات چیپسی | به مقدار کافی |
رنگ خوراکی قرمز و سبز | به مقدار کافی |
آموزش کیک تر یلدایی
مرحله اول
برای درست کردن کیک تر یلدایی، اول یک کاسه مناسب انتخاب کنید. سپس تخم مرغها را در آن بشکنید و با همزن برقی به خوبی هم بزنید تا تخم مرغها خوب مخلوط شوند. بعد از آن، وانیل و شکر را به تخم مرغها اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا دوباره با همزن برقی مخلوط را هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و کمی پف کند. سپس شیر و روغن مایع را به مخلوط تخم مرغها اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. بعد از آن، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
در این مرحله، مخلوط آرد و بکینگ پودر را ۲ بار الک کنید. سپس دوباره آن را در الک بریزید و این بار طی ۲ مرحله روی مخلوط تخم مرغ الک کنید. بعد با لیسک به آرامی هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.
مرحله چهارم
حالا دو تابه مناسب برای پخت انتخاب کنید و درون آنها کاغذ روغنی قرار دهید. سپس مایه کیک را به ۲ قسمت تقسیم کنید و رنگ خوراکی قرمز را به نیمی از آن و رنگ سبز را به نیمه دیگر اضافه کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله مایه کیک را خوب مخلوط کنید تا رنگها پخش شوند. سپس مایه کیک را همزمان در دو تابه بریزید و درب تابهها را ببندید. شعله پخشکن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کیک به آرامی بپزد.
مرحله ششم
حالا تابهها را روی شعله پخشکن قرار دهید و اجازه دهید کیک بپزد…
“““html
ما به کیکها اجازه میدهیم به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون تابه بپزد. بعد از این زمان، کیکها را با خلال دندان تست میکنیم. اگر پخته بودند، آنها را از روی حرارت برمیداریم.
مرحله هفتم
حالا کیکها را به شکل دلخواه و اندازههای یکسان برش میزنیم. سپس از شکلات چیپسی استفاده میکنیم و آن را روی قسمت قرمز رنگ کیک در حالی که هنوز داغ است، میچینیم. بعد از آن کیکها را از تابه خارج میکنیم و اجازه میدهیم کاملاً خنک شوند.
مرحله هشتم
در همین زمان، خامه قنادی را در یک کاسه مناسب میریزیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد. بعد از این کار، خامه فرم گرفته را درون قیف ماسورهای یا قیف یکبار مصرف قرار میدهیم.
مرحله نهم
در نهایت روی برش کیک سبز مقداری خامه قنادی میریزیم و آن را صاف میکنیم. سپس کیک قرمز را روی آن قرار میدهیم و کمی فشار میدهیم. این کیک دو رنگ را میتوانید در شب یلدا درست کنید و از آن لذت ببرید. نوش جان!