مواد لازم و آموزش کیک روانی گردو خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک روانی گردو
کیک روانی گردو یکی از کیکهای خوشمزه و محبوب است که در سراسر دنیا تهیه میشود. این کیک روشهای مختلفی برای تهیه دارد. برای یادگیری کامل و قدم به قدم تهیه این کیک لذیذ، با ما در سایت رضیم باشید.
مواد لازم کیک روانی گردو | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
آرد | ۱ لیوان |
آرد سمولینا | ۱ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
روغن | ۱ لیوان |
ماست | ۱ لیوان |
گردو خرد شده | ۱ فنجان |
پوست پرتقال رنده شده | ۱ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
جوش شیرین | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
مواد لازم شربت بار | |
شکر | ۲٫۵ لیوان |
آب | ۳ لیوان |
آب پرتقال | ۱ فنجان |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق چایخوری |
آموزش کیک روانی گردو
مرحله اول
برای شروع تهیه کیک روانی گردو، ابتدا باید تخممرغها و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید تا رنگ تخممرغها روشنتر و مخلوط شما کشدار شود. بعد از اینکه تخممرغها را خوب زدید، ماست و روغن را اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، ماست و روغن را به خوبی مخلوط کنید تا یکنواخت شوند. سپس پوست رنده شده پرتقال را اضافه نمایید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
“““html
می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه آرد و آرد سمولینا را با هم ترکیب کرده و الک می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد و سمولینا را کم کم به مواد داخل کاسه اضافه میکنیم و بهطور مداوم مواد را به مدت ۵ دقیقه دیگر مخلوط میکنیم تا با بقیه مواد همگن شوند. سپس مغز گردوی خرد شده، وانیل، جوش شیرین و بکینگ پودر را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را در حدی مخلوط میکنیم که کاملاً یکدست شوند. بعد، فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا خوب گرم شود، سپس یک قالب با قطر ۲۵ سانتیمتر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مایه کیک را درون قالب میریزیم و چند بار به شدت روی سطح کار میکوبیم تا هوای بین مایه کیک خارج شود. سپس قالب را در فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت، کیک به طور کامل بپزد.
مرحله ششم
در حین پخت کیک، شکر را همراه با آب و آب پرتقال در یک قابلمه مناسب میریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و اجازه میدهیم شکر به طور کامل در آب حل شود. بعد از اینکه شربت به جوش آمد، آب لیمو ترش را اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
حالا به مدت ۱۵ دقیقه اجازه میدهیم شربت بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. بعد از گذشت ۴۰ دقیقه، کیک را با خلال دندان چک میکنیم و اگر کاملاً پخته بود، آن را از فر خارج میکنیم.
مرحله هشتم
حالا کیک را روی توری فلزی یا یک پارچه توری قرار میدهیم تا کمی از حرارت بیفتد. سپس بعد از اینکه شربت ولرم شد، آن را روی کیک میریزیم و اجازه میدهیم کیک به مدت ۲ ساعت در همین حالت بماند. سپس کیک را برش میزنیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.