مواد لازم و آموزش کیک رول موز خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک رول موز
کیک رول موز، یک دسر لذیذ و ساده است که نیازی به استفاده از فر ندارد و به راحتی آماده میشود. این کیک جزو کیکهای یخچالی بوده و در یخچال تهیه میشود. پایه این کیک با بیسکوییتهای پتی بور ساخته میشود. روی بیسکوییتها یک لایه گاناش و یک کرم خوشمزه قرار میگیرد و سپس به شکل لولهای برش و رول میشود. در این دسر از موز استفاده میشود که سرشار از فسفر و پتاسیم است و برای سلامتی مفید میباشد. این رولها میتوانند به عنوان دسر یا شیرینی در مجالس و مهمانیها سرو شوند. برای یادگیری کامل طرز تهیه کیک رول موز، با ما همراه باشید.
مواد لازم کیک رول موز | |
بیسکوییت پتی بور کاکائویی | ۱ بسته و ۸ عدد |
موز | ۵ عدد |
کره نرم شده | ۳ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای گاناش | |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
شکلات شیری | ۱۶۰ گرم |
مواد لازم برای کرم | |
شیر | ۴ لیوان |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
نشاسته | ۴ قاشق غذا خوری |
شکر دانه ریز | کمتر از ۱ فنجان |
وانیل | کمی |
خامه زده شده | به مقدار لازم |
کره نرم شده | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش کیک رول موز
مرحله اول
برای تهیه کیک خوشمزه رولتی با موز، در ابتدا باید کرم را آماده کنیم. برای این کار، کره را از یخچال بیرون میآوریم تا نرم شود. سپس یک قابلمه برداشته و شیر، زرده تخممرغ، شکر، نشاسته و وانیل را داخل آن میریزیم.
مرحله دوم
سپس قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و به طور مداوم هم میزنیم تا مخلوط پخته و غلیظ شود. در نهایت غلظت آن باید به اندازهای باشد که مانند فرنی شود.
“““html
از روی حرارت برداشته و میگذاریم تا خنک شود. در این مرحله بیسکوییتهای پتیبور را با آسیاب یا غذا ساز پودر میکنیم.
مرحله سوم
سپس با کره نرم شده خوب مخلوط میکنیم. یک ظرف پیرکس برداشته و کف آن را چرب میکنیم. بیسکوییتها را به طور یکدست کف ظرف، پهن میکنیم. برای گاناش، یک قابلمه برداشته و خامه را درون قابلمه میریزیم.
مرحله چهارم
سپس میگذاریم روی حرارت تا به نقطه جوش برسد. بعد، حرارت را خاموش کرده و شکلاتهای خرد شده را به آن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس مخلوط را روی بیسکوییتها میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم.
مرحله پنجم
به کرمی که در مرحله اول تهیه کردیم و خنک شده است، خامه و کره نرم شده را اضافه میکنیم و با همزن کامل هم میزنیم. بعد این مخلوط را روی لایه گاناش ریخته و به طور یکنواخت پخش میکنیم و میگذاریم به مدت یک شب تا صبح در یخچال بماند.
مرحله ششم
پس از اینکه کیک استراحت کرد، آن را به قطعات مساوی برش میزنیم. سپس موز را به صورت حلقهای خرد کرده و در لبه برش قرار میدهیم و به آرامی آن را رول میکنیم. بعد، آن را به بشقاب مناسبی برای سرو منتقل میکنیم.