آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک ریواس خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک ریواس

کیک ریواس یک کیک خوشمزه و نسبتاً ساده است که با ریواس تهیه می‌شود. ریواس یک سبزی کوهی است که در فصل بهار در برخی از کوهستان‌های ایران رشد می‌کند. ساقه‌های این گیاه طعمی ترش و ملس دارند و می‌توانند در تهیه شیرینی‌ها، کیک‌ها، خورش‌ها، شربت‌ها و مرباها به کار روند. ریواس سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان است و برای تقویت معده و سیستم گوارش مفید است. طعم ترش ریواس وقتی با طعم شیرین کیک ترکیب می‌شود، طعم خاص و متفاوتی به کیک می‌دهد. این کیک نیازی به تزیین خاصی ندارد، اما می‌توان آن را با شربت ریواس و خامه یا بستنی سرو کرد. با وجود بادام در مواد تشکیل‌دهنده، این کیک بسیار مقوی و مفید است و می‌توان آن را به عنوان عصرانه با چای یا قهوه نوش جان کرد. همچنین این کیک مناسب کافی‌شاپ‌ها هم هست و می‌تواند به منوی آن‌ها اضافه شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله‌ی تهیه کیک ریواس، به وب‌سایت رضیم مراجعه کنید.

مواد لازم کیک ریواس
ریواس ۱ کیلوگرم
خمیر مارسیپان ۱۰۰ گرم
کره ۳۰۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
نمک کمی
تخم مرغ متوسط ۴ عدد
آرد ۲۵۰ گرم
پودر بادام ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ پاکت معادل ۱۵ گرم
شیر ۱۰۰ میلی لیتر
پودر شکر برای روی کیک

آموزش کیک ریواس

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه‌ی ریواس، به یک قالب یا سینی فر به ابعاد ۳۰ در ۴۰ سانتیمتر نیاز داریم. در ابتدا، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم و درون سینی فر کاغذ روغنی قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

ریواس‌ها را خوب می‌شویم و در صورت نیاز، نخ‌های آن‌ها را جدا می‌کنیم. سپس انتهای سفت آن‌ها را می‌بریم و هر کدام را از وسط نصف کرده و به قطعات بزرگ برش می‌زنیم. پنیر را هم رنده می‌کنیم. کره را در دمای اتاق می‌گذاریم تا نرم شود.

مرحله سوم

در یک کاسه بزرگ، کره نرم شده را می‌ریزیم و به آن شکر و یک مقدار نمک اضافه می‌کنیم. سپس این مخلوط را به مدت ۸ دقیقه هم می‌زنیم تا حجیم و کرمی شود. سپس هر یک از تخم‌مرغ‌ها را جداگانه اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. در نهایت پنیر مارسیپان رنده شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، آرد، بکینگ پودر و پودر بادام را با هم مخلوط کرده و کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم. هر بار که آرد را اضافه می‌کنیم، شیر را نیز به تدریج افزوده و هم می‌زنیم. مخلوط را در سینی فر می‌ریزیم و به آرامی روی آن را صاف می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم

سپس قطعات ریواس را به صورت منظم روی خمیر قرار می‌دهیم. کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار می‌دهیم. پس از پخت، اجازه می‌دهیم کیک در سینی فر خنک شود. در نهایت، روی کیک را با کمی پودر شکر می‌پوشانیم و سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا