مواد لازم و آموزش کیک سیب وارونه خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک سیب وارونه
کیک سیب وارونه یکی از کیکهای خوشمزه است که در بسیاری از کشورها تهیه میشود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله تهیه این کیک، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای روی کیک |
|
سیب | ۴ عدد |
کره | ۲۰ گرم |
شکر | ۳ قاشق سوپخوری |
آب | ۲ قاشق سوپخوری |
مواد لازم کیک سیب وارونه | |
رنده پوست لیمو ترش تازه | ۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۴ عدد |
نمک | ۱ پنس |
شکر | ½ پیمانه |
روغن مایع یا کره ذوب شده | ⅓ پیمانه |
شیر یا آب | ¼ پیمانه |
آرد | ۱ و ¼ پیمانه |
آموزش کیک سیب وارونه
مرحله اول
برای تهیه کیک سیب وارونه ابتدا سیبها را میشوییم و سپس پوست آنها را جدا میکنیم. بعد سیبها را به صورت ورقهای به ضخامت ۱ سانتیمتر برش میزنیم. حالا یک قالب مناسب برای کیک انتخاب میکنیم.
مرحله دوم
حالا کف قالب را با کره به خوبی چرب میکنیم. سپس شکر را به طور یکنواخت در قالب پخش میکنیم. بعد سیبهای خرد شده را در قالب میچینیم و آب را به آن اضافه میکنیم. سپس قالب را روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله سوم
در این مرحله بدون هم زدن اجازه
“““html
می دهیم ذرات شکر کاملاً ذوب شوند و سیبهای حلقهای کمی نرم شوند. در ادامه، فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم و منتظر میمانیم تا فر به طور کامل گرم شود.
مرحله چهارم
حال زرده تخممرغ را از سفیده تخممرغ جدا کرده و در دو کاسه جدا قرار میدهیم. سپس نمک را به سفیده تخممرغ اضافه کرده و با همزن برقی، به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم میزنیم تا سفیده فرم بگیرد.
مرحله پنجم
در این مرحله، وانیل، شکر و پوست لیمو تازه را به زرده تخممرغ اضافه میکنیم. سپس زرده تخممرغ را با سرعت بالا همزن برقی، به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم میزنیم تا مخلوط زرده، کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله ششم
حالا روغن مایع را به آرامی به زرده تخممرغ اضافه میکنیم و با همزن برقی، به اندازه ترکیب شدن هم میزنیم. سپس شیر یا آب را به زرده تخممرغ اضافه میکنیم و تا زمانی که مواد ترکیب و یکدست شوند، هم میزنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، سفیده تخممرغ را در چند مرحله به زرده تخممرغ اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، طوری که پف سفیده تخممرغ نخوابد. سپس آرد و بکینگ پودر را درون یک الک میریزیم.
مرحله هشتم
حالا مخلوط آرد را ۳ بار الک کرده و در ۳ مرحله به مخلوط تخممرغ اضافه میکنیم، سپس با لیسک، به صورت دورانی هم میزنیم تا مایه کیک یکدست شود. سپس مایه کیک را درون قالب روی برشهای سیب میریزیم.
مرحله نهم
در این مرحله، مایه کیک را با لیسک به طور یکنواخت درون قالب پخش کرده و سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار میدهیم و اجازه میدهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا به طور کامل پخته شود. بعد از این زمان کیک را آزمایش میکنیم.
مرحله دهم
برای این کار، یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در مرکز کیک فرو میبریم و سپس خارج میکنیم. اگر مایه کیک به آن نچسبیده باشد، کیک کاملاً پخته است. حالا کیک را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم کاملاً خنک شود.
مرحله یازدهم
در نهایت کیک را از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظر قرار میدهیم. سپس کیک را به اندازه و شکل دلخواه برش زده و کیک سیب را با چای تازه دم سرو میکنیم. نوش جان.