مواد لازم و آموزش کیک شکلاتی پنبه ای خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش کیک شکلاتی پنبه ای
کیک شکلات پنبه ای، یک نوع کیک شکلاتی است که با ترکیب نسکافه و پودر کاکائو درست میشود. شما میتوانید این کیک را با گاناش یا کرم شکلات و خامه فرم گرفته تزیین کنید. این کیک مناسب برای عصرانه یا کافی شاپهاست و حتی میتوانید از آن به عنوان کیک تولد استفاده کنید. ظاهر زیبا و طعم منحصر به فردش آن را به یک دسر عالی برای مهمانیها تبدیل میکند. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این کیک خوشمزه، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک شکلاتی پنبه ای | |
آرد | ۲۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۷ عدد |
شکر | ۳۴۵ گرم |
نمک | ۱ پنس |
بکینگ پودر | ۳ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ۱ قاشق چای خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
روغن مایع | ۱۰۰ گرم |
پودر کاکائو | ۵۰ گرم |
نسکافه فوری | ۱ قاشق مرباخوری سر خالی |
آب جوش | ۱۵۵ گرم |
آموزش کیک شکلاتی پنبه ای
مرحله اول
برای شروع درست کردن کیک شکلاتی پنبه ای، اول نسکافه و پودر کاکائو را در یک لیوان بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. همه را خوب混 کنید تا یکدست شود. بعد دو کاسه بردارید و زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا کنید.
مرحله دوم
در این مرحله، به زردههای تخممرغ نصف مقدار شکر و وانیل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ آن روشنتر و حالت کشدار به خود بگیرد. حالا روغن مایع را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
مرحله سوم
حالا مخلوط نسکافه و کاکائو و آب جوش را به این مخلوط اضافه کنید و با همزن هم بزنید. سپس آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و کمکم به مواد اصلی اضافه کنید. حالا سفیده تخممرغ را با باقیمانده شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد و پف کند.
مرحله چهارم
سفیده زده شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و به آرامی با لیسک هم بزنید. یک قالب بردارید و کف آن را چرب کنید. سپس مقداری آرد در آن بریزید و آرد اضافی را تکان دهید. حالا قالب را در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید.
مرحله پنجم
اجازه دهید کیک به مدت ۱ ساعت پخته شود. وقتی که پخت، آن را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و روی توری بگذارید تا کاملاً خنک شود. حالا میتوانید کیک را با گاناش یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.