آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک شیر خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک شیر

هیچ چیزی مانند یک عصرانه خوشمزه نمی‌تواند خستگی روز را از تن ما بزداید. امروز می‌خواهیم به شما طرز تهیه یک کیک خیلی خوشمزه را معرفی کنیم که می‌توانید آن را در عصرهای بهاری با خانواده‌تان میل کنید. نکته جالب این است که تمامی مواد اصلی این کیک را به راحتی می‌توانید تهیه کنید و طرز پخت آن بسیار آسان است. ما به شما پیشنهاد می‌کنیم این کیک شیر خوشمزه را با یک لیوان چای داغ برای صبحانه یا عصرانه نوش جان کنید. مطمئن باشید عطر خوش وانیل و نرمی این کیک شما را مجدداً به تهیه آن ترغیب خواهد کرد. پس معطل نکنید و بیایید با هم کیک شیر خوشمزه و خاصی درست کنیم.

مواد لازم کیک شیر
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
شیر ولرم ۱ پیمانه
روغن مایع ¾ پیمانه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری

آموزش کیک شیر

مرحله اول

اول از همه، بعد از شستن دست‌هایتان، یک کاسه روی میز بگذارید. تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی شکسته و در کاسه بریزید. سفیده‌ها را از زرده‌ها جدا کنید. این کار به سادگی انجام می‌شود.

مرحله دوم

حالا نصف پیمانه شکر را به سفیده‌ها اضافه کنید و با همزن بزنید. باید آنقدر بزنید که فرم بگیرد و حالت پفکی پیدا کند.

مرحله سوم

در این مرحله، زرده‌ها را با بقیه شکر و کمی وانیل مخلوط کنید. این کار را هم با همزن انجام دهید و حدود ۵ دقیقه بزنید تا مواد حالت کرم مانند و کشدار پیدا کنند.

مرحله چهارم

اضافه کردن وانیل در اینجا باعث می‌شود بوی ناخوشایند تخم‌مرغ گرفته شود و عطر خوبی به کیک اضافه کند. حالا یک پیمانه شیر ولرم به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید.

مرحله پنجم

چند دقیقه مواد را به خوبی هم بزنید و سپس روغن مایع را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. روغن کیک را نرم‌تر و خوشمزه‌تر می‌کند.

مرحله ششم

در یک ظرف، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و دو یا سه بار الک کنید تا سبک شود. سپس این مخلوط را در سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و در آخر، سفیده را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله هفتم

یکم از مواد را با یک لیسک خوب مخلوط کنید تا طعم‌ها به هم قاطی شوند. قالب کیک را با روغن چرب کنید و مایه کیک را با احتیاط درون آن بریزید.

مرحله هشتم

اگر دوست دارید، می‌توانید کمی خلال بادام روی مایه کیک بپاشید. سپس قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید. بعد از ۴۵ دقیقه، کیک شیر شما آماده است و می‌توانید آن را با خانواده میل کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا