مواد لازم و آموزش کیک ماست خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک ماست
کیک ماست یکی از کیکهای نرم و خوشمزه است که معمولاً برای میانوعده درست میشود. این کیک بافتی نرم و پنبهای دارد و گزینهی خوبی برای پذیرایی است. برای یادگیری کامل و مرحلهبهمرحله تهیهی کیک ماست، با سایت چیشی همراه باشید.
مواد لازم کیک ماست | |
آرد قنادی | ۳ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | یک پنجم لیوان |
روغن مایع | ½ لیوان |
ماست | ۱ لیوان |
وانیل | ۱ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
دستور پخت کیک ماست
مرحله اول
برای درست کردن کیک ماست، ابتدا تخممرغها را از یخچال بیرون میآوریم تا به دمای اتاق برسند. سپس آنها را به همراه وانیل و شکر در یک کاسه میریزیم و با همزن هم میزنیم تا رنگ آنها روشن و کشدار شود.
مرحله دوم
در این مرحله، کمکم ماست و روغن مایع را به مخلوط اضافه میکنیم و با همزن خوب هم میزنیم تا مواد کاملاً ترکیب شوند. اضافه کردن آب لیمو ترش اختیاری است، اما طعم خوبی به کیک میدهد. حالا آب لیمو ترش را نیز به مخلوط اضافه میکنیم.
مرحله سوم
مواد را به اندازهای هم میزنیم که آب لیمو با بقیه ترکیب شود. سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و کمکم به مخلوط اضافه میکنیم. با لیسک به آرامی و به صورت دورانی هم میزنیم تا مایه کیک یکدست شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس قالب کیک را با روغن یا کاغذ روغنی میپوشانیم و مایه کیک را داخل آن میریزیم. بعد از آن، قالب را چند بار به سطح کار میکوبیم تا هوای اضافی خارج شود.
مرحله پنجم
حالا قالب را در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده قرار میدهیم و اجازه میدهیم کیک به مدت ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت بپزد. چون دمای فرها با هم متفاوت است، بعد از ۴۰ دقیقه کیک را بررسی میکنیم.
مرحله ششم
برای تست پخت کیک، یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو میکنیم. اگر بعد از خارج کردن خلال چیزی به آن نچسبیده باشد، یعنی کیک آماده است. سپس کیک را اجازه میدهیم خنک شود، بعد آن را برش زده و سرو میکنیم.