مواد لازم و آموزش کیک مغز دار خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
آموزش تهیه کیک مغز دار
کیک مغزدار کیکی بسیار مشهور و محبوب برای مهمانیهاست که با طعمهای مختلف آماده میشود. برای یادگیری طرز تهیه کیک مغز دار به صورت کامل و مرحله به مرحله، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای کیک مغز دار | |
آرد | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شیر | ½ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
مواد لازم برای مغز کیک | |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ⅔ پیمانه |
شیر | ۲ پیمانه |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
موز | ۲ عدد |
آموزش کیک مغز دار
مرحله اول
برای درست کردن کیک مغزدار خوشمزه، ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب میکنیم. سپس تخممرغها را با شکر و وانیل ترکیب کرده و با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم میزنیم تا مخلوطمان سفید و کشدار شود.
مرحله دوم
در این مرحله، روغن مایع و شیر را به مخلوط تخممرغ و شکر اضافه میکنیم. این مخلوط را به مدت ۳۰ ثانیه دیگر با همزن برقی مخلوط میکنیم تا خوب ترکیب شود. سپس یک کاسه را آماده میکنیم.
مرحله سوم
حالا آرد و بکینگپودر را در کاسه میریزیم و مخلوط میکنیم. سپس این مخلوط را درون الک میریزیم و دو بار الک میکنیم. بعد، در سه مرحله، آن را روی مخلوط تخممرغ الک میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، مایه کیک را با لیسک به آرامی و به صورت دورانی مخلوط میکنیم تا یکدست شود. بعد، فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا داغ شود.
مرحله پنجم
حالا یک قالب را انتخاب میکنیم و آن را با کمی روغن چرب کرده و آرد میپاشیم. سپس قالب را برمیگردانیم تا آرد اضافی بریزد. بعد، قالب را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال میگذاریم.
مرحله ششم
پس از ۱۰ دقیقه، قالب را از یخچال خارج کرده و مایه کیک را درون آن میریزیم. سپس چند بار قالب را بر روی سطح کار میزنیم تا حبابها از بین بروند.
مرحله هفتم
حالا قالب را در قسمت وسط فر قرار میدهیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه اجازه میدهیم تا کیک کاملاً بپزد. در همین حال، سس کیک را آماده میکنیم و یک قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم.
مرحله هشتم
در این مرحله، شیر، آرد، نشاسته ذرت، پودر کاکائو، وانیل و شکر را در قابلمه میریزیم و به طور مداوم هم میزنیم تا سس به جوش بیاید. سپس قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و دوباره مخلوط میکنیم.
مرحله نهم
حال بر روی سس را میپوشانیم و اجازه میدهیم کامل خنک شود. گاهی سس را هم بزنید تا رویه نگیرد. سپس بعد از ۴۰ دقیقه، کیک را با خلال دندان تست میکنیم و از فر خارج میکنیم.
مرحله دهم
سپس کیک را از قالب خارج میکنیم و میگذاریم تا کاملاً خنک شود. بعد دوباره آن را در قالب میگذاریم. روی کیک را به شکل دایرهای برش میزنیم و داخل آن را خالی میکنیم.
مرحله یازدهم
حالا داخل کیک را با سس شکلات پر میکنیم و پوست موز را جدا کرده و درون حفره کیک قرار میدهیم. سپس با برشهای کیک روی حفره را میپوشانیم. قالب را میپوشانیم و در یخچال قرار میدهیم.
مرحله دوازدهم
اجازه میدهیم کیک به مدت ۲ ساعت در یخچال بماند. بعد از این مدت، کیک را از یخچال خارج کرده و در یک ظرف مناسب برمیگردانیم و با بقیه سس شکلات تزئین میکنیم. نوش جان!