
“`html
آموزش کیک مکرون
کیک مکرون یک نوع کیک ویژه است که با پودر نارگیل درست میشود. این کیک در دو مرحله آماده میشود. در مرحله اول، کیک پایه تهیه میشود که در فر پخته میشود. در این کیک از پودر نارگیل استفاده میشود که هم مقوی و هم خوشمزه است. مرحله دوم شامل رویه کیک است که در آن نیز از پودر نارگیل و سفیده تخممرغ استفاده میشود. برای تهیه رویه، این ترکیب را کمی روی حرارت میپزند و سپس روی کیک میریزند و دوباره در فر قرار میدهند تا بپزد. این کیک به دلیل رویهی طلایی رنگش نیازی به تزئین خاص ندارد و میتوان آن را به عنوان کیک صبحانه یا عصرانه نوش جان کرد. همچنین این کیک میتواند در کافیشاپها تهیه و سرو گردد. برای یادگیری کامل و قدم به قدم تهیه کیک مکرون، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک مکرون | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
وانیل | کمی |
پودر نارگیل چرب | ۱ پیمانه |
روغن مایع | سه چهارم پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
سرکه سفید | ۱ قاشق غذا خوری |
آرد | ۲ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ پنس |
مواد رویه | |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر نارگیل | دو سوم پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
آبلیمو | ۱ قاشق غذا خوری |
بکینگ پودر | یک چهارم قاشق چای خوری |
روغن مایع | ۴ قاشق غذا خوری |
آموزش کیک مکرون
مرحله اول
برای اینکه یک کیک مکرون خوشمزه با طعم نارگیل درست کنیم، ابتدا یک کاسه بردارید و شیر گرم را داخل آن بریزید. بعد، سرکه را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی استراحت کند. کاسه را نباید تکان دهید.
مرحله دوم
بگذارید شیر به مدت ۱۵ دقیقه بماند تا حالت بریده بریده به خود بگیرد. این حالت به نام “باترمیلک” است و به پف کردن کیک کمک میکند. سپس یک کاسه دیگر آماده کنید و در آن تخممرغها و زردهها را بریزید.
مرحله سوم
در این مرحله، شکر و وانیل را به تخممرغها اضافه کنید و با میکسر با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوط حجیم و رنگ آن روشن و کرمی شود. سپس باترمیلک را به آن اضافه کرده و با سرعت کم هم بزنید. حالا روغن را هم اضافه کنید و فقط تا زمانی که مخلوط شود هم بزنید.
مرحله چهارم
حالا پودر نارگیل را به آرامی به مواد اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید. بهتر است که پودر نارگیل را در چند مرحله اضافه کنید. در نهایت، آرد، بکینگ پودر و نمک را هم به آرامی اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا مخلوط کاملاً یکدست شود.
مرحله پنجم
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه روشن کنید تا گرم شود. قالب ۲۰ سانتیمتری را آماده کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مواد کیک را به آرامی داخل آن بریزید.
مرحله ششم
حالا قالب را درون فر با همان دما قرار دهید تا کیک به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. در این بین، میتوانید مواد رویه کیک را آماده کنید.
مرحله هفتم
برای درست کردن رویه، سفیده تخممرغ، پودر نارگیل، شکر، آبلیمو، بکینگ پودر و روغن مایع را در مخلوط کن بریزید. درب مخلوط کن را بگذارید و خوب مخلوط کنید. سپس این مواد را در یک قابلمه بزرگ بریزید.
مرحله هشتم
حال قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید مواد حدود ۱۰ دقیقه گرم شوند. در این حین، به طور مداوم آنها را هم بزنید تا گرم شود.
مرحله نهم
مراقب باشید که مواد فقط گرم شوند و دست شما را نسوزاند. حالا بعد از اینکه کیک پخته شد، آن را از فر خارج کنید و از قالب درآورید.
مرحله دهم
روی کیک را کمی برش بدهید تا مواد رویه بهتر بچسبند. سپس با استفاده از قیف، مواد رویه را روی کیک بریزید و با یک لیسک چرب آن را صاف کنید. حالا دوباره کیک را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا رویه هم پخته و طلایی شود.