مواد لازم و آموزش کیک کاپوچینو خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کیک کاپوچینو
کیک کاپوچینو یک کیک خوشمزه با طعم چای کاپوچینو است که میتوانید آن را به عنوان دسر یا عصرانه سرو کنید. این کیک مزهای مطبوع از کاپوچینو نسکافه دارد که طعم آن را خاص و جذاب میکند. میتوانید آن را با شکلات ذوب شده یا خامه فرم گرفته و یا گاناش تزئین کنید. این کیک ساده را کنار چای نوش جان کنید و از عطر آن لذت ببرید. برای یادگیری طرز تهیه کیک کاپوچینو، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کیک کاپوچینو | |
آرد | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
پودر کاپوچینو | ۲ بسته |
پودر کاکائو | نصف قاشق غذا خوری |
نسکافه | ۱ قاشق چای خوری |
وانیل | ۱ پینچ |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذا خوری |
آموزش کیک کاپوچینو
مرحله اول
برای شروع درست کردن کیک کاپوچینو، مواد یخچالی را نیم ساعت قبل از پخت بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسند. این کار کیفیت کیک را بهتر میکند. دو کاسه بردارید و زرده و سفیده تخممرغ را در دو کاسه جداگانه بریزید.
مرحله دوم
سفیدهها را با همزن به مدت طولانی هم بزنید. در این حین، نصف شکر را اضافه کنید. هم بزنید تا سفیدهها کاملاً فرم بگیرند و حجیم شوند. اگر کاسه را کج کردید، سفیدهها نباید بریزند. بعد از این مرحله، سفیدههای فرم گرفته را در یخچال بگذارید.
مرحله سوم
در این مرحله، زردهها را با وانیل و باقیمانده شکر مخلوط کرده و هم بزنید تا کرم رنگ و سبک شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود. سپس، شیر، پودر کاپوچینو و نسکافه را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم
آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. سپس در سه مرحله به مخلوط کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مایع کیک یکدست شود. در انتها، سفیدهها را نیز به همین صورت به مایه کیک اضافه کنید.
مرحله پنجم
با لیسک به آرامی و به صورت دورانی هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. سپس فر را به مدت ۱۰ دقیقه روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. بعد از آن، یک قالب بردارید و کف آن را با روغن یا کره چرب کنید.
مرحله ششم
اکنون مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر با همان دما قرار دهید تا کیک پخته شود. میتوانید بعد از نیم ساعت از شروع پخت با سیخ چوبی کیک را چک کنید تا از پخته شدن آن مطمئن شوید.
مرحله هفتم
وقتی کیک پخته شد، قالب را از فر بیرون آورده و بگذارید کمی خنک شود. سپس به آرامی کیک را از قالب خارج کنید و با شکلات یا خامه فرم گرفته تزئین کنید. بهتر است برای تزیین این کیک از خامه شکلاتی استفاده کنید.