آموزش شیرینی پزی

مواد لازم و آموزش کیک کدو حلوایی شکلاتی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کیک کدو حلوایی شکلاتی

کیک کدو حلوایی شکلاتی یکی از کیک‌های محبوب شب یلدا به حساب می‌آید. این کیک خوشمزه با مواد مختلف درست می‌شود. شما می‌توانید از میوه خشک یا مغزیجات دلخواه خودتان هم در این کیک استفاده کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این کیک با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید ۲ پیمانه
پودر کاکائو ½ پیمانه
شکر ۱ و ¼ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه
روغن مایع ۱۵۰ گرم
ماست چکیده ۳ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چای‌خوری
دارچین ۱ قاشق چای‌خوری
نمک نوک قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
جوش شیرین ½ قاشق چای‌خوری

آموزش کیک کدو حلوایی شکلاتی

مرحله اول

برای شروع تهیه کیک کدو حلوایی شکلاتی، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را به همراه وانیل داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را با همزن خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس شکر را اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا مواد سبک و پوک شوند.

مرحله سوم

حالا ماست هم دمای محیط را اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. سپس روغن مایع را افزوده و تا جایی هم می‌زنیم که خوب ترکیب شود. در ادامه، پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و کمی دیگر هم می‌زنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله، آرد را با بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو مخلوط کرده و دوباره الک می‌کنیم. سپس این مخلوط را به مواد کیک اضافه کرده و با لیسک هم می‌زنیم تا مواد یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا قالب را با روغن مایع یا کره سرد چرب می‌کنیم و سپس مایه کیک را داخل قالب می‌ریزیم و محکم روی سطح کار می‌کوبیم تا حباب‌ها از بین بروند.

مرحله ششم

قالب را درون فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم کیک به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه بپزد. وقتی کیک آماده شد، آن را از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کرده و به ظرف سرو منتقل می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا