مواد لازم

مواد لازم و آموزش گل کلم تنوری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش گل کلم تنوری

گل کلم تنوری یک غذای خوشمزه و بین‌المللی است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری این دستور پخت با ما در سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم ۱ عدد متوسط
برگ گشنیز ۱ مشت
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
ادویه گراماسالا ¼ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت گل کلم تنوری

مرحله اول

برای درست کردن گل کلم تنوری خوشمزه، ابتدا فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. سپس روغن زیتون را با ادویه گراماسالا، پودر زیره سبز، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه در یک کاسه مخلوط می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، گل کلم‌ها را به قطعات کوچک برش می‌زنیم و آن‌ها را با مخلوط روغن زیتون و ادویه‌ها ترکیب می‌کنیم تا کاملاً به این مخلوط آغشته شوند. سپس یک سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.

مرحله سوم

گل کلم‌های طعم دار را در سینی فر مرتب می‌کنیم و سینی را به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا بپزند و تنوری شوند. در آخر می‌توانیم گریل را روشن کنیم تا روی گل کلم‌ها طلایی‌تر شود.

مرحله چهارم

وقتی پخت گل کلم‌ها تمام شد، آن‌ها را از فر خارج کرده و در ظرف سرو می‌ریزیم. سپس آب لیمو ترش و گشنیز خرد شده را روی گل کلم‌ها می‌ریزیم و آن‌ها را با سس باربیکیو سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا