مواد لازم و آموزش گوجه فرنگی شکم پر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش گوجه فرنگی شکم پر
گوجه فرنگی شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و راحت است که میتوان آن را به روشهای مختلف درست کرد. برای دیدن دستور کامل و مرحله به مرحله آموزش گوجه فرنگی شکم پر، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۸ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
جعفری | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ½ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای | ½ فلفل دلمه ای |
خمیر نان باگت | به مقدار کافی |
پنیر پارمزان | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و گراماسالا | به مقدار کافی |
آموزش گوجه فرنگی شکم پر
مرحله اول
برای درست کردن گوجه فرنگی شکم پر خوشمزه، ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را به قطعات کوچک خرد میکنیم. سپس، یک تابه روی حرارت ملایم میگذاریم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
سپس پیاز را به تابه اضافه میکنیم و آن را تفت میدهیم تا طلایی و نرم شود. حالا مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و گراماسالا به تابه میزنیم و کمی دیگر تفت میدهیم تا بوی خامی ادویهها از بین برود.
مرحله سوم
در این مرحله، فلفل دلمهای خرد شده و رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا مواد با هم نرم شوند. سپس، تابه را از روی حرارت برمیداریم و آماده ادامه کار میشویم.
“““html
گذشته از اینکه مواد سرد شوند، گوجهفرنگیها را میشوییم.
مرحله چهارم
در این مرحله، گوجهفرنگیها را از بالای آن برش میزنیم و سپس با یک قاشق داخلی آنها را کاملاً خالی میکنیم و مقداری نمک درون آنها میپاشیم. حالا چند تکه خمیر نان باگت را درون گوجهفرنگیها میگذاریم.
مرحله پنجم
قرار دادن خمیر نان درون گوجهفرنگیها باعث میشود که آب اضافی گوجهفرنگیها را به خود بگیرد. سپس گوشت چرخکرده را به همراه نان خیسخورده با آب گوجهفرنگی و مخلوط پیاز و فلفل دلمهای در یک کاسه مناسب میریزیم.
مرحله ششم
حالا جعفری را شسته و به صورت ریز خرد میکنیم، سپس به همراه تخممرغ به کاسه اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا تمام مواد با هم مخلوط و یکدست شوند. در ادامه، فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
مرحله هفتم
حالا اجازه میدهیم فر کاملاً گرم شود، سپس مواد گوشتی را به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا طعمها با هم ترکیب شوند. بعد از این زمان، گوجهفرنگیها را با مواد گوشتی کاملاً پر میکنیم.
مرحله هشتم
حال گوجهفرنگیها را درون سینی فر میچینیم، سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار میدهیم. حالا اجازه میدهیم گوجهفرنگیهای پرشده به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملاً پخته شوند.
مرحله نهم
۱۰ دقیقه آخر پخت، مقداری پنیر پارمزان روی گوشتها میریزیم و تکههای برشخورده گوجهفرنگی را روی گوشت قرار میدهیم، سپس اجازه میدهیم که گوجهفرنگیها به مدت ۱۰ دقیقه درون فر بمانند تا پنیر ذوب شود. نوش جان!