مواد لازم و آموزش گولاش خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش گولاش
گولاش یک نوع غذای محبوب در مجارستان است که شباهت زیادی به تاس کباب ایرانیها دارد. برای یادگیری این دستور پخت خوب از آشپزی مجاری، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی | ۳۰۰ گرم |
لوبیا سبز | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
هویج | ۲ عدد متوسط |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۴ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
برگ بو | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
دستور پخت گولاش
پخت گوشت
برای درست کردن گولاش گوشت ابتدا گوشت را به اندازه گوشت خورشتی خرد میکنیم. سپس یک عدد پیاز را که به چهار قسمت تقسیم شده است، همراه با دو پیمانه آب و برگ بو در یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا گوشت بپزد.
اگر در حین پخت گوشت، روی آب کف جمع شد، آن را حتما جدا کرده و دور بریزید. وقتی که گوشت تقریبا پخته شد، مقداری نمک به آن اضافه میکنیم. سپس یک قابلمه دیگر را تا نصفه از آب پر کرده و یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه میکنیم.
پخت لوبیا سبز
قابلمه را روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید. سپس لوبیا سبز را به آب جوش اضافه میکنیم و تا زمانی که کاملاً بپزد صبر میکنیم. بعد از پختن لوبیا، آن را آبکشی کرده و مقداری آب سرد روی آن میریزیم تا رنگش سبز بماند.
تفت دادن پیاز
در این مرحله، پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن در یک تابه مناسب تفت میدهیم تا پیاز نرم شود. سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت میدهیم تا زردچوبه و پیاز خوب مخلوط شوند.
تفت دادن هویج و رب گوجه فرنگی
در این مرحله، هویج را به صورت حلقهای خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا هویجها نرم شوند. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم تا طعم خامی آن گرفته شود.
اضافه کردن آب
حالا دو پیمانه آب به تابه اضافه میکنیم و درب تابه را میگذاریم تا هویج پخته شود. سپس سیب زمینیها و گوجه فرنگیها را به صورت درشت خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه میدهیم بپزند.
اضافه کردن لوبیا سبز و گوشت به تابه
بعد از ۱۰ دقیقه، لوبیا سبز را که پخته شده به همراه گوشت پخته شده به تابه اضافه میکنیم و درب تابه را میگذاریم تا غذا خوب جا بیفتد. توجه داشته باشید که در پایان پخت باید یک لیوان آب درون تابه باقی بماند.
سرو
بعد از اینکه غذا کاملاً جا افتاد و آماده شد، در هر بشقاب مقداری گوشت و سبزیجات میریزیم و آب باقیمانده در تابه را نیز بین بشقابها تقسیم میکنیم. در نهایت، گولاش را با ماست چکیده و نان سرو میکنیم.