مواد لازم

مواد لازم و آموزش یایلا چورباسی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش یایلا چورباسی

یایلا چورباسی یک نوع سوپ خوشمزه و محبوب در ترکیه است که می‌توانید با روش‌های مختلف آن را تهیه کنید. برای یادگیری نحوه درست کردن این سوپ لذیذ به صورت گام به گام، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور گندم ½ پیمانه
آب ۷ پیمانه
ماست ۴ پیمانه
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
عصاره مرغ ۱ قرص
نمک و فلفل قرمز به مقدار کافی

آموزش یایلا چورباسی

مرحله اول

برای تهیه یایلا چورباسی به سبک ترکی، اول از همه برنج نیم دانه و بلغور گندم را بشویید و در یک کاسه با آب قرار دهید. سپس اجازه دهید به مدت ۲ ساعت خیس بخورد.

مرحله دوم

بعد از ۲ ساعت، برنج و بلغور را به همراه آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزند. اگر آب آن کم شد، کمی آب اضافه کنید.

مرحله سوم

زمانی که برنج و بلغور کاملاً پخته و نرم شدند، عصاره مرغ را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس ماست، زرده تخم مرغ، نعنا خشک و نمک و فلفل را در یک کاسه بریزید.

مرحله چهارم

حالا مواد داخل کاسه را با یک همزن دستی خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس به آرامی این مخلوط را به قابلمه اضافه کنید و خوب بهم بزنید. در نهایت صبر کنید تا سوپ بجوشد تا به غلظت دلخواهتان برسد. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا