مواد لازم و آموزش یتیمچه کدو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش یتیمچه کدو
یتیمچه کدو سبز یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که به خاطر کالری پایینش برای افرادی که میخواهند وزن کم کنند مناسب است. برای آشنایی با دستور درست کردن این غذا به صورت مرحله به مرحله، تا انتهای مطلب با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو سبز | ۱ کیلو گرم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۳۰۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
زردچوبه و نمک | هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز و پودر شنبلیله | هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
آموزش یتیمچه کدو
مرحله اول
برای شروع تهیه یتیمچه کدو خوشمزه، اول کدو سبز را شسته، سپس پوست آن را جدا کرده و به شکل مکعبی خرد میکنیم. بعد گوجه فرنگیها را شسته و پوست آنها را کاملاً جدا میکنیم.
مرحله دوم
حالا گوجه فرنگیها را به قطعات کوچک خرد میکنیم. بعد پیاز را پوست کنده و آن را هم به شکل کوچک خرد میکنیم. یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و کمی روغن مایع در آن میریزیم.
مرحله سوم
وقتی روغن داغ شد، پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. سپس زردچوبه، نمک، فلفل قرمز و پودر شنبلیله را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا عطر ادویهها به مشام برسد.
مرحله چهارم
حالا سیرها را پوست کنده، میشوییم و مانند کدو به قطعات ریز خرد میکنیم. سیر را به تابه اضافه میکنیم و ادامه میدهیم تا عطر سیر هم آزاد شود.
مرحله پنجم
سپس کدوهای خرد شده را در تابه میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. درب تابه را میگذاریم تا کدوها سرخ شوند. هر ۲ دقیقه یک بار درب را باز کرده و کدوها را هم میزنیم تا ته نگیرند.
مرحله ششم
وقتی کدوها کاملاً پخته شدند، گوجهفرنگیهای خرد شده را به آنها اضافه کرده و هم میزنیم. اجازه میدهیم تا بجوشد و آب گوجهفرنگی کمی کم شود.
مرحله هفتم
در نهایت وقتی آب گوجهفرنگی تبخیر شد، حرارت را خاموش میکنیم. یتیمچه کدو سبز را در ظرف مورد نظر میریزیم و به سلیقه خود با لیمو ترش یا جعفری تزئین کرده و سرو میکنیم. نوش جان.